שאלה:

שמבול

New member
שאלה:

אני עדיין משחק בניד פור ספיד רייבלס בסוני 3 ונהנה מאוד. אבל בחייאת, אם אתה קונה בטעות מכונית שלא התכוונת לקנות, אין איזה פאקינג דרך לבטל את זה?
.
אני מפנטז כבר מלא זמן על איזה פרארי ועשיתי הכול, בסוף בטעות קניתי מכונית למבורגיני יותר מתקדמת שלא רציתי באיזה 240,000 נקודות. אתם רוצים להגיד לי שעכשיו אני צריך להרויח את כל הנקודות האלה שוב? מה, לא יעשו הנחה? זה כולה משחק וידאו...
.
והקטע שלא משנה מה אם המשטרה תופסת אותך אתה מאבד את כל הנקודות....
.
יש איזה דרך לבטל את הטעות?

רוב הזמן נח

Well-known member
למה אתה לא שומר מצבים במשחק?

לכל משחק יש אפשרות לשמור על נקודות זמן במשחק שאחרי זה אפשר להמשיך מהם את המשחק.
אפשר לשמור נקודות כאלה דרך נקודות שהמשחק עצמו נותן, או דרך גיבוי פיזי של קבצים שנמצאים איפה שהוא בתיקית Local .

אם זאת קונסולה אז שמעתי שיש היום אפשרות לחבר כרטיס זכרון או דיסק און קי ולשמור בו נקודות זמן במשחק.

רוב הזמן נח

Well-known member
זה נדמה לי היה בפלסטיישן 1

אבל הרעיון של אכסון מידע על ציפים בכרטיס זה רעיון עוד מהקונסולות הראשונות. נדמה לי שעד הסופר נינטנדו או דור אחד אחריו השתמשו בקלטות שיש עליהם ציפים של מידע.
אחרי זה השיטה שונתה ועברו לדיסקים אופטיים.

ואחרי תקופה הרעיון שוכלל ושופר והיום מגיע בצורה של דיסק און קי וכרטיסי זכרון
http://img.zap.co.il/pics/0/3/1/3/30203130c.gif
שכולם משתמשים בהם.

מישהו 2

New member
לא...

היום קונסולה זה בידיוק כמו במחשב לכל דבר, השמירות נשמרות על ההארדיסק הפנימי של הקונסולה.
אפשר להשתמש בדיסק און קי כדי להוריד שמירות של אנשים אחרים מהאינטרנט ולהעביר אותם לקונסולה שלך... אבל הקונסולות של היום לא עושות שום שימוש שבו צריך להיות מחובר כרטיס זכרון כדי שישמרו עליו השמירות.

תתקדם סבא ; )

רוב הזמן נח

Well-known member
באמולטורים השמירה היא הכי קלה

בדרך כלל זה F5 שומר, F7 מחזיר חזרה לנקודה שנשמרה.

שמבול

New member
אני לא יודע לעשות את הדברים שאתה אומר...

אבל כמו שבמחשב אם אתה רוצה למחוק איזה קובץ תמיד הוא שואל אותך "אתה בטוח?" וכאן לא! וזה מבאס כי עשיתם משחק בן זונה, למה לתקוע תשטויות האלו? הרווחתי שתי מכוניות, בגלל זה התבלבלתי.

למעלה