שאלה

שאלה

אני לא מימוצא רוסי אני מהארץ ,יש לי כמה הצעות לקדם עסקים שם בתחום הפרסום שיווק וניהול תיקי לקוחות ,אך המנטליות שם אם נגיד ואני לא באיזור מוסקבה?

ב.אך המצב בקייב והאם הם ממש אנטישיים ששומעים על מוצא יהודי גם אם זה תושב חוץ?
ג.יש עיר רחוקה וולדיבסטוק ודווקא שם לא מעט חברים כולל יהודים ואם אגיע לשם אתחבר לשליח חבד כי אני מסורתי ומאמין!אך האנשים שם מבחינת מנטלית לעומת שאר אזורי רוסיה ואוקראניה

על החורף הרוסי שמעתי ומה זה לא בא לי לעבור אותו

תודה לכם סופש מהנה

איליה40

New member
שאלות כלליות מדי

אבל באופן כללי החוקים הן ברוסיה והן באוקראינה הם כאלו שלא ניתן לעשות במדינות הללו כלום. למשל אם אתה רוצה לפתוח משרד יהיו מאה ואחד גופים מעורבים, כולל מכבי אש. ואם כולם צריך להיסתדר. אז איך בכול זאת עושים? אך ורק בזכות הקשרים במקומות הנכונים ולעיתים מתן שוחד. וכמובן צריך גם לדעת לתת שוחד. כי פעולה לא מוצלחת מעין זו יכולה לשלוח לגולגים למשך שנים רבות. לטייל ולהתרשם מהנופים במדינות הללו זה דבר אחד אך לעשות עסקים זה דבר אחר לגמרי.

ולעצם העיניין. בקייב לא כולם אנטישמיים. במיוחד שבשלב זה הקהל שם מאוהב באמריקה. אבל זה עלול להישתנות תוך שנה-שנתיים.
וולדיווסטוק היא עיר מאוד רחוקה, אך לא שונה מהותית מבחינת מנטליות משאר רוסיה. זו אגב אחת הערים הקרימינאליות במדינה.

תודה לך

אני מתכון להיות שכיר ולעבוד מול העסקים שם לא להיות עצמאי,יש בעיה שאני לא תושב או אין לי דרכון אירופי? הם הבעלי עסקים יכולים לסגור לי את הנושא הזה היטב?

מי מועד להיות אנטישי החלש והעני או כלל הציבור?ראוי לציין שאני בעיקר עובד עם עסקי נשים קוסמטיקה בשמים ספא

מה כוונתך קרמינלית? :)

רשימת הערים המסוכנות ביותר

ולדיווסטוק במקום ה-6
http://fishki.net/1216874-samye-kriminalnye-i-opasnye-goroda-rossii.html

בינינו, לאור משבר הרובל שיביא למיתון חריף, לא נראה לי כי בשנים הבאות יש איזושהי משמעות בלעשות עסקים עם רוסיה. גם אוקראינה, לאור המחלחמה בחלק המחזרחי-דרומי של המדינה היא לא מציאה גדולה, בלשון המעטה.

איליה40

New member
לעבוד בתור שכיר אפשרי בהחלט

שוב, ישנה ביורוקרטיה אדירה. לפחות ברוסיה צריך להיות רשום (רגיסטרציה), רשיון עבודה (כרטיס), ביטוח, וכן הלאה. כמובן שיש מיליוני זרים שלא עושים את הנ"ל וכך הם חיים ברוסיה שנים על גבי שנים. אם המעסיק שלך כבר מנוסה בהעסקת זרים זו בכלל לא בעייה. שוב, על הנייר הכול נראה נורא מסובך. אבל תכלס עוקפים את זה.

TaL53

New member
האנטישמיות בקייב היא ברמה נמוכה

ומאז התייצבות המצב הבטחוני בעיר אין מקרים קיצוניים.
&nbsp
לגבי ולדיוסטוק- העניינים שם שונים מאשר במוסקבה, מדובר בפריפריה די רחוקה ההתנהלות שם היא שונה מאשר במרכז המדינה.

למעלה