שאלה

BigGrulz

New member
שאלה

האם יכולה להיות או שיש להקת פאנק שיש בה די ג´יי??

xero1

New member
בטוח שיש...

אני אישית לא יודע על אחת כזאת. אבל אם כן, אז זה לא בדיוק פאנק, בטח פאנק-אלטרנטיבי או פאנק-היפ-הופ סקא או משהו. אבל יש שירים שיש בהם דיג´יים, כמו השיר של ראנסיד - junkie man אה.. בעצם יש להקת פאנק עם דיג´י.. לינקין פארק !

Superunknown1

New member
נו, תעזוב אותו..

"לינקיןןןן!!!!11" זה מה שנקרא בשפה עממית "ניו מטאל" או: "להקה שמוציאה לניו מטאל שם רע". או "עומואים". איך שבא לך

Superunknown1

New member
התבלבלת...

הם כזה לא פאנק... שוגר ריי צ´יזי אלטרנטיב רוק מעצבן. np: the donnas-keep on loving you

Sham 69

New member
שוגר ריי סקא פאנק?

ממה ששמעתי שלהם, הם הדבר הכי רחוק מלהיות סקא פאנק.

חולוני

New member
אני שמעתי אצל בן-דוד שלי בקנדה..

את כל האלבום Floored מ-97 וזה בהחלט סקא-פאנק.. ובמיוחד השיר Fly..

pikitup

New member
איזה שטויות

מאיפה המצאת את השטות הזאת? הם לא סקא והם לא פאנק.. הם אמנם טובים.. אבל לא פאנק ולא סקא

חולוני

New member
דבר ראשון, אני לא אוהב אותם..

והם לא ממש טובים לטעמי.. דבר שני, לא יודע בקשר לאלבומים האחרים שלהם, אבל האלבום Floored זה כן סקא-פאנק..

themisfits

New member
אני יכול לענות לך...

quarashi-ראפ/רוק/פאנק עם די´גיי או שתיים five iron frenzy-סקא/פאנק ברמה עם כמה שירים שיש סקרא´צים...

ShLuMp

New member
five iron frenzy

לא ידעתי שמישהו מכיר אותם בכלל!... אחלה להקה!

TimBuck2

New member
יש לפייב איירון די-ג´יי?

לא שמתי לב... טוב, אולי אין להם בשתיים וחצי שירים שהורדתי. הם נחמדים, אבל נמאס מהם די מהר.

נכון

Quarashi ממש נחמדים אבל אני לא הייתי מגדירה את פייב אירון פרנזי כממש פאנק וכדי לענות על השאלה "האם זה יכול להיות" אז ברור שיכול להיות ואפשר גם לראות את זה אצל להקה כמו לפינצ´ שאמנם אין להם די ג´יי כשהם מופיעים אבל מישהו עשה להם מיקס למוזיקה אחרי ובזמן שהם הקליטו אז המישהו הזה מתפקד באותו רגע בתור הדי ג´יי שלהם. כנ"ל לגבי דה יוזד ועוד כל מיני להקות שהסגנון שלהם מתערבב קצת עם מטאל

למעלה