שאלה

dawn 14

New member
שאלה

כמה כל אחד שכותב בפורום הזה מעריץ באפי? בקיצור כמה שנים או חודשים אתם מעריצים באפי? אתם יודעים שאתם יכולים לשלוח לשרה מכתבים והיא שולחת בחזרה או שההפקה שולחת אבל אתם מקבלים מכתב חזרה, כאשר יהיה לי זמן אז אני השלח לשרה מכתב עוד הפעם.

dawn 14

New member
הכתובת

c/o Buffy The Vampire Slayer c/o The Warner Bros. Television Network 4000 Warner Blvd Burbank CA 91522 USA חוץ מזה אני לא בטוחה שהם יקבלו בגלל שהסדרה כבר לא ב- WB.

dawn 14

New member
בכתב

Sarah Michelle Gellar C/O Buffy The Vampire Slayer FOX Broadcasting Company 10201 West Pico Blvd. Los Angeles, CA 90035

Idomania

New member
אני...

אפשר להגיד שאני מכור.. זאת אחת מהסדרות היחדות שראית את כל הפרקים שלה(וגם אנג´ל ומכושפות) אבל מה ששונה בבאפי שיש קטעים שפשוט לא יוצאים לי מראש!!! ובכלל יותר מזה אני זוכר ציטוטים, שירים, פרקים , דמויות קטנטנות וכל מיני שטויות שאנשים לא מכורים בטח לא עושים... ואני בסך הכל רואה באפי משהעונה הרבעית הייתה לראשונה בביפ ומאז לא הפסדתי שום פרק ששודר של השידורים חוזרים של העונה ה1-3...

dawn 14

New member
אתה לא לבד

אני גם ידעת ציטוטים שלמים ושירים ופרקים וכל זה. למשל בפרק אן היה את ההוא קן הזה והוא גם משחק אחר כך באנג´ל כבעלה לעתיד של אישתו של דויל.

Idomania

New member
ואייי נכון!!!

רגע הוא גם שיחק את אותה הדמות??? כי אני זוכר שהוא היה שד שם

ד י י ז י

New member
אממממ...

דווקא ממש לא הרבה זמן.. 4-5 חודשים.. חברה היתה אצלי ואמרה לי לראות רק כמה דקות , כי אני בטח אוהב את זה ("ומי זאת?" "זאת קורדיליה , היא דיי סנובית..") ומאז אני ממש מכורה! אני ממש כמו Idomania אותם דברים קורים לי.. הרבה פעמיים קורה שאני נזכרת בקטעים מבאפי באמצע שעורים ומתחילה לצחוק.. והחברות שלי כבר לא מסכימות לשמוע שום מילה בהקשר לבאפי.. טוב , אני אשתוק עכשיו..

*זה* בהחלט מוכר לי

אני אוהבת מאז ערוץ 2, מעריצה ומודה שאני מכורה לזה מאז השלישית. כל הזמן אני נזכרת בבאפי, חברות שלי גם כן לגמרי מתחרפנות מה´באפי הזאת´. ..הם לא יודעות מה הם מפסידות, וקשה להסביר למה זאת סדרה כזאת מדהימה ששווה לדבר עליה ללא הפסקה במספר מילים. אז זה נשאר ככה, Meantime. ואל.

ד י י ז י

New member
את מדברת אליי?

אם כן , אז - כן! אני גם זוכרת באיזה קטע זה היה , זה היה בעונה השנייה , בפרק שבאפי בבית חולים וכולם באים לבקר אותה (לא הפרק עם השפעת..) וכולם הביאו לה מתנות ובלונים וכאלה , וקורדיליה אמרה משהו כמו "אני לא ידעתי שצריך להביא משהו.." או משהו כזה.. ואם זה לא אליי - אז אל תתיחסי..

matanbu

New member
השנה החמישית שאני מעריצה את באפי

זה השנה. אבל - אני כבר הרבה פחות "מעריצה" כהגדרת מעריצה... אני חושבת שאני אפילו מתחילה להעריך את הסדרה
יותר מאשר להעריץ...

dawn 14

New member
אני מעריצה

כבר עוד מאט חמש שנים, מאז שדוד שלי אמר לי שיש סדרה משהו קוטלת הערפדים שכל הידידות שלו רואות את הסדרה ואז ראינו ומאז אני משגעת את כולם על הסדרה ראיתי מאמצע העונה ה-3 ולפני כמה זמן השלמתי את החסר בביפ ובסטאר. ודוד שלי לא בגיל שלי הוא גדול ממני כאילו שראיתי באפי ופעם הראשונה זה היה בגיל 9 ככה.

14מתן

New member
מאז שהיה בערוץ 22

אבל אובססיה רצינית התחילה שזה הגיעה לביפ

וולי

New member
תמיד אהבתי את הסדרה והייתי רואה

פרקים מידי פעם אבל התחלתי להיות מכורה מתחילת העונה הרביעית בסטאר, ואני סופר סופר מכורה מאז אותו פרק שספייק מתעורר מ"הסיוט" שהוא מאוהב בבאפי...ואז כל פרק שהתעסק בנושא הזה הייתי רואה שוב ושוב.

למעלה