שאלה ....

l o s t

New member
שאלה ....

מישהו אי פעם שיחק דמות עם בעיות נפשיות שונות כמו : פדופיל , מתאבד , מזוכיסט , סאדיסט ? נראה לי מאוד מעניין לשחק אחד כזה .... זה יכול להיות כיף ....

BluePrint

New member
תשובה חלקית

כבר חשבתי על כך בעבר, וכבר חודש יש לי דמות עם בעייה מאד מאד מוזרה מוכנה למשחק. אבל אין משחק.

pumiforever

New member
:-O ../images/Emo26.gif ../images/Emo123.gif

אני רואה שהחלטת לשחק דמות מהחיים האמיתים שלך ...

לא אבל

רציתי לשחק סכיזופרנית, עד שהתברר לי כמה שליטה זה יתן לGצ שלי על הדמות שלי, שהרי הוא יקבע - או הקוביות איזו אישיות שולטת בכל רגע נתון. יש בעיה חמורה עם הרעיון של משחק דמויות כאלה - כמה בעיות ליתר דיוק : 1. דמות כזו יכולה להפוך למעמסה אינסופית על החבורה. 2. צריך ללמוד לא מעט על הדינאמיקה של מחלות נפש שכאלה. זה דורש הכנה מקיפה מראש. 3. צריך לקחת בחשבון שGצ נורמאלי יעמת את הדמות עם מושא ההםרעה הנפשית שלה, וזה אומר בין השאר שגם החבורה תצטרך להתעמת עם העניין במוקדם או במאוחר. זה סוג הדברים שיכול לפרק חבורה. ועם זאת זה ללא ספק פתח למשחק מעניין מאוד.

l o s t

New member
למה לשחק סאדיסט .... ?

זה בעיה נפשית אבל בימה"ב לא הייתה ממש ידוועה אבל זה מסתכם בטיקים קטנים עד שזה מגיע לגדול !

DDN

New member
הלוחם שלי,

זו אולי לא בעייה נפשית, אבל הוא חרמן אקסטה. הוא מונע ע"י הזין והרצון להשתמש בו. כל מה שהוא עושה, זה כדי להשיג את ה"זיון" הבא.

l o s t

New member
../images/Emo32.gifwe got a winner

פומי זוכה בתואר חולה הנפש של הפורום .... (אל תאלצו אוותי לחשוף רעיות אבל זה קשור לנקה 7 ) ... המלצה : לא להפיגש אם פומי לבד כשהוא מחזיק סבון ביד .... (משחק מילים)

אני מוחה!

לא מוכנה לקבל אותו כחולה הנפש של הפורום לפני שאני : א. פוגשת אותו ב. מתחרה איתו על התואר

La Gamba

New member
אוי, הייתי שה"מ של דמות כזו.

אבל הרגתי אותה בטעות. אתה רואה הוא והחברה שלו היו ליד אגם יפה... (על הגשר שמעליו ליתר דיוק) והיא רצתה לשחות, כמו ששוחים בימי הביניים. הוא ראה את זה. ומיד קפץ אחריה למים. מה שחבל הוא, שהוא לבש שריון לוחות מלא...

למעלה