שאלה

ברדקיסטית.............

אני יודעת מהי מחזוריות ובשביל זה אמרתי שצריך לבדוק למה כל פעם זה עולה פה מחדש ליל מנוחה וחלומות פז
 
בנות חביבות ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

עזבו את ריחות המלחמה לאחרים . אנחנו כאן רוצים שלום , ידידות ואחוה . הכל יסתדר בסופו של דבר , צריך רק להאמין , להאמין שיהיה טוב . לילה טוב , שלכן , יהונתן 38 .
 

jaky

New member
לא מבין

על מה ריחות מלחמה ניראה מסובך ,נ.ב.אני חדש ורבים בירכו כולל המנהלת אם אנני תועה.........
 
ערב טוב לך קרן......

אני לא יודעת כמה זמן את בפורום (מצטערת לא עקבתי אחרי זה) אך אם את כאן תקופה קצרה אין לך את הידע כמו של הותיקים ולכן אני כאן להסביר לך. הותיקים כאן יגידו שלאחרונה כמעט ולא רואים אותי וזה נכון, בחודשים שלושה האחרונים אני כמעט ואינני מגיבה לאף אחד (וזה ממש לא קשור לקליקה, אם תשמי שניה בצד את הדעה שכבר יצרת לעצמך תשימי לב שאינני מגיבה להודעות של סער, נשית, טליה, מרי לו, אופטי וכו´ למרות שהם מה"קליקה" שלי לעומת התגובות שלי לאיש והמיתוס שהוא חדש ואינני מכירה אותו אך הודעותיו תפסו את עיני) בתקופה האחרונה משום מה אין לי מה להגיב, אני מרפרפת קלות על ההודעות בפורום ומגיבה לעיתים רחוקות. אינני יודעת למה בדיוק התקופה הזאת עוברת עלי אבל אני מניחה שכמו שהיא הגיעה כך היא תחלוף במהרה. אף פעם לא הייתי חסידה של תגובות לאקוניות כמו ברוכה הבאה עם זר פרחים ומחיאות כפיים. מניסיוני, חדשים מגיעים והולכים ואין זה משנה אם קיבלתי אותם בפרח או לא. הם נשארים כי הפורום מוצא חן בעיניהם או הולכים כי אינם מתחברים לרוח הדברים. התגובה שלי אינה שווה יותר מתגובות של חברי פורום אחרים גם אם אני המנהלת. כשאני מגיבה, אני מגיבה בדעות שלי, בתחושות שלי וברגשות שלי כאחד האדם ולא כמנהלת שחייבת להגיב להודעות כמו כל יתר חברי הפורום. אם הייתי במקומך הייתי שמחה על כל תגובה שאני מקבלת ולא מתחילה לחשבן אם המנהלים מגיבים לך או לא. תפקידם של המנהלים הוא להשגיח על הסדר בפורום, לראות שהפורום מתנהל בנעימות ובסדר ללא הפרעות מיותרות. אם תשימי לב תוכלי לראות שהפורום הזה מייצר כמות הודעות מטורפת, משהו כמו 4-5 עמודים ליום כשבכל עמוד יש 15 הודעות ראשיות ואין ספור תגובות ואם אצטרך להגיב לכל הודעה אוכל להגיד יפה מאוד שלום למקום עבודתי ולמשפחתי ולעבור להתגורר כאן בפורום. אני רוצה להבהיר נקודה חשובה, זה ששמי צבוע לכחול אינו אומר שהתגובה שלי "שווה" יותר מתגובה של חבר אחר בפורום! כמו בכל דבר, תמיד יהיו כאלה שיסכימו איתי ותמיד יהיו כאלה שיתנגדו לדרכי. למדתי כבר להשלים עם המצב שאף פעם לא אגיע לכך שבקהילה של למעלה מ-100 איש כולם יסכימו לכל צעד שלי, תמיד יהיו כאלה שמשהו בניהול שלי לא יראה להם. החשוב הוא שאמשיך להיות נאמנה לעקרונות שלי, ואת זאת אני משתדלת לעשות. לילה טוב לך קרן. נ.ב. את הסיפור שלך על החברה שמחפשת שידוך קראתי, אך לא היה לי מה להגיב ולכן לא הגבתי. את יכולה להאמין לי או לא, אך אם היה לי מה להגיב, הייתי מגיבה והשם שמוצמד להודעה ממש אינו משנה לי.
 

אפרסק 28

New member
עורב.... ../images/Emo118.gif ../images/Emo118.gif ../images/Emo118.gif

כן הוא מאוד קנאי הוא זוכר גם לשנים ואני רציני הוא זוכר פרצופים והיא ציפור נקמנית עובדות ולא סתם
 
חברות יקרות........./images/Emo140.gif

אני לא מצליחה להבין למה כולכן קופצות אני חושבת שלמנהלת שלנו יש פה והיא גם יודעת לענות יפה (ולא אומרת זאת לשלילה) אז חבל להיכנס לוויכוח סרק פשוט מוויכוחים תתפסו מרחק כי לא חסר לנו בחיים מספיק בלגאן אז לפחות תשמרו על שקט כאן לא אומרת זאת על מנת להתנצח סתם מביעה דעה ותעשו טובה אל תקראו לי קרציה
ערב טוב לכולם לכולכם ולקליקה גם
 
את מקסימה ונהדרת

ואותך במשך הזמן למדתי לאהוב את הכתיבה, את החריזה וההומור הטוב את רחוק מלהיות קרציה ויש משהו בדבריך יפיפיה רק משום מה לליהי אין מה לומר, אז מה תגידי ישנם דברים שצריך לומר גם בפרהסיה ואם ויכוחים זה גורר, גם זו לא בעיה עונים, מתיחסים, ואולי פותרים ואת הלב לא מענים(סתם בשביל החרוז- לא לוקחת ללב מאף אחד/ת)
 
קרן אור לי מקסימה ../images/Emo140.gif

תודה על המחמאות ואני רוצה לומר לך מהנסיון שלי ואני פה שנה אולי קצת פחות תדעי שכולם אותך ואת השאר קוראים ולא תמיד מגיבים אבל תמשיכי הלאה מבלי להסס אל תסתכלי יותר מדי לצדדים המשיכי לזרום ולכתוב בלי הרף אני אוהבת את כתיבתך ועוד כמוני יש פה הרבה אז נכון שלא תמיד מתאימים לכל החבורה אבל תפיקי רק את הטוב מהרע הסתכלי על החצי הכוס המלאה ותאמיני לי את נפלאה ולכל אלה שאני בטוחה שקוראים אך לא מגיבים גם אם בא להם נורא אומר במשפט אחד: מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך נ.ב....מה איכפת לך אני אותך קוראת ומשתדלת להגיב בכל עת ולא בגלל משהו מאולץ אלא פשוט אוהבת את כתיבתך ולא רק את שיחות הסרק שפה הולך
 
מצטערת קרן......

אבל את כתבת את התגובה שלך בזמן שיש הבית הלבן.... והבין הלבן דוחה שבת וקודש!!!!!!
 

נשית~37

New member
אחחחחחחחחחחחח ../images/Emo99.gif

פנטום היה שואל: "האם הוא גם דוחה אבק?" חחחחחחחחחחחחחחחח
 
למעלה