שאלה

את רוצה רצינות? אז בבקשה!!

מדוע את כל כך מרגישה מאוימת מחדשות שכותבות כאן? ולא מגיבה להודעות או סיפורים שהן כותבות (וכן, אני מכלילה גם את עצמי בינהם) תסלחי לי, אך בחורה שמנהלת פורום מסוים, לא אמורה להתנהג בצורה כזו. ואני לא אומרת זאת, רק מההרגשה שלי בלבד. אז הנה משהו בשבילך לחשוב עליו!!!!

טליה34

New member
ליהי

למה לבעלות ותק כמוני את גם לא מתייחסת? או שאולי צריך מעל שנה ואני רק שנה???
ולך קרן.... אני בטוחה שליהי לא זקוקה למליצי יושר, אבל....

אני בטוחה שמליצים וממליצים -טליה

יהיו כאן בשפע, זו לא חוכמה ותאמיני לי, טליה , אם אני כותבת, יש דברים בגו.

בתור מנהלת פורום היא מייצגת

דבר מסוים. העניין הוא אחרת, כשכולם, מברכים חדשים - היא לא נמצאת בין המברכים, אך כאלה אחד מהקליקות, היא מופיעה. לא מחפשת תשומת לב, (לא חסר לי כלום בבית- תודה) אך ראוי לזעזע את העץ (ליהי) שיש עוד ענפים שגדלים, וגם הם זקוקים ליחס , בתור מנהלת פורום - בדרך כלל היא כמו קטר - גוררת את שאר הקרונות. אז ליהי יקירה - להודעות שלי - אל תגיבי אך תלמדי שיש חדשים - שמחכים!!!!!!!!!! ושוב חוזרת ואומרת - יש דברים בגו!!!!!!!

טליה34

New member
מעניין../images/Emo12.gif

חדשה וכבר יודעת על קליקות ומי חבר בהן......מעניין......

לא צריך להיות גאון כדי להבין

ודעי לך, אמנם לא כתבתי, אך צפיתי מהצד וראיתי הכל ואולי במקום לחפש מה לומר לאנשים שמרגישים כך, תעצרו לרגע ותחשבו - אולי באמת לא הייתי בסדר. (והמבין - אני בטוחה שמבין)

טליה34

New member
נשיתוש

את חושבת שזה קשור למחזור הירח? ערב טוב גם לך. אני מייד יוצאת לריצת הלילה שלי. קר בחוץ?

נשית~37

New member
תחזרי.........

אין עם מי לדבר אין את מי לשקר... תחזרי.... חחחחחחח אייל גולן.

מחזוריות?............../images/Emo62.gif

אם כך...אז צריך לעשות כאן בדק בית בדחיפות
הרי לא יתכן שכולם שולפים סתם כך את זה מהמותן אם אחד אומר לך שאתה שיכור אל תאמין אם שניים אומרים לך שאתה שיכור תעצור ותחשוב אם שלושה..........אמממממממממממ זה כבר סימן קריאה

נשית~37

New member
אם בא לך

לעשות בדק בית, תעשי...עבורי הבית הזה על דייריו נראה בסדר גמור.

נשית...............להזכירך

מי שדיברה על מחזוריות פה זאת את....ולא אני ובדק בית שההנהלה תעשה אני פה נוח לי עם מה שיש מתחברת רק אם מי שרוצה בכך באמת ולא מנסה להתרברב או להשויץ כי מי שלא רוצה בי שלא יפתח את הודעתי ויציץ
ערב טוב נשית

אני כנראה סתומה...

מישהו מוכן להסביר לי מה הקשר של העורב למהומה החדשה/ישנה? ואגב חן... מחזוריות, הכוונה שכל פעם ככה פעם באיזה עשרה ימים, הנושא הזה פורץ לכותרות. <ולי היה יום קשה....אז הולכת לישון> לילה טוב (כאן בא אייקון של נישוק וחיבוק)

למעלה