שאלה

2המרפא

New member
ואגב עניין תחושת הבעלים מאוד רלוונטי לנו

אבל אני לא סגור על כמה הוא רלוונטי לפותחת השרשור, הכלב אצלם כמה שבועות בודדים והוא לא כלב צעיר. יכול להיות שהוא בחרדה ממקום חדש ומוציא את זה בצורה רעה.
גולי קשור אלינו בצורה פסיכית, הוא כלב רגיש בצורה יוצאת דופן, כמישהו לא מרגיש טוב הוא לא יזוז ממנו, כשמישהו בדיכאון או עצוב הוא יצא מגדרו לגרום לו להרגיש טוב, אם רק היית רואה איך הוא היה עם הבת זוג שלי כשהיא הייתה בשבעה על סבתא שלה היית מבין, אם היית רואה איך הוא היה עם באפי כשהיא הייתה נכנסת לחרדה בגלל זיקוקים היית עם דמעות בעיניים. וכשאנחנו בחרדה הוא יגן עלינו. הבעיה היא שהוא לא מבין שאנחנו בחרדה מזה שהוא יגן עלינו ופה מתחיל המעגל,לחץ--->קיצור רצועה--->כלב דרוך--->תגובה--->עוד יותר לחץ שלנו. ידענו את כל זה גם בזמנו אבל כשאתה כל הזמן בתוך הסיטואציה אתה מוצא את עצמך לא מסוגל להפריד את זה והכלב מושפע מזה במיוחד כלב כל כך רגיש אלינו כמוהו. בגלל זה הלכנו על אופציית הפנסיון, כי אנחנו לא הצלחנו להירגע.

DogsPCI

New member
אני בהחלט מסכים עם כל מילה שלך ...

אני כתבתי אז את דעתי החריגה (כתמיד) באופן-כללי (ועוד לפני השרשור הזה :) ), על מקרים בהם הבעלים כבר מתחיל להרגיש חוסר-אונים אל מול הכלב. ושברגע שזה קורה - הכלב כבר פחות רלוונטי. הבעיה כרגע היא בבעלים, וצריך קודם כל לעזור לו להתגבר על כך! ורק אחר כך לחזור ולעזור לכלב.

בבקשה לינק, אולי את ההודעה הזו לא קראת :). - http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=708&messageid=175204503

אז בסך הכל, אני מתאמץ מאוד לנסות ולהציג כמה שיותר מידע רלוונטי - מנסיוני שלי. ואני שמח בכל פעם מחדש לראות שאכן אני מדבר על דברים שבאמת מתרחשים במציאות.

LA633

New member
חברימ/ות

קצת הלכתי לאיבוד איתכם.

שאלה נוספת
האם יש חות דעת/המלצות לגבי רועי וטורי (איש הזאבים) מחיפה?

דיברתי איתו טלפונית היום, לדבריו "אילוף ברמה אחרת" והמוטו שלו הינו "ים של אהבה וסובלנות"
מאלף אצלו בחיפה הסברתי לו ככל הניתן את הבעיות , אמר שיקח עד חודש אצלו ואני מקבל כלב רגוע ו"חדש" לחלוטין. אמר שהוא עובד במקומות פתוחים והכל גלוי ואפשר לבוא לראות אותו במהלך עבודה.. אין לו מה להסתיר.

מבקש 2500 ש"ח , חצי על החשבון ואם אין תוצאות " אני מחזיר לך את הכסף"

האם מישהו מכיר את הבחור?

DogsPCI

New member
שלום גם לך, ואתה צודק.... גם אני כבר נאבדתי..

אישית לא מכיר, אבל אני גם לא מכיר 99% מהמאלפים :). בטח לא באזור חיפה.

לצערי אין לי תשובה בשבילך. אתה יכול לבקש המלצות פה, אבל אתה אף-פעם לא יודע מי עונה לך, ולמה...

בעבר כתבתי ארוכות כי לדעתי כדי להגיע למאלף טוב אתה אמור לצאת ולהסתובב בחוץ ברחוב ובגינות כלבים. ואז תנסה למצוא מישהו שאתה רואה כי הקשר שלו עם הכלב הוא טוב, ושהכלב הוא שמח אבל גם מקשיב לבעלים. ואז תשאל מי עזר לו להגיע לכך...
תעשה סקר שוק כזה, עד שתגיע לשם של מישהו שמספר אנשים ממליצים עליו ומרוצים ממנו. ואתה כבר ראית מי האנשים, ומי הכלבים, ומה ההתנהלות שלהם.

בשלב הבא תרים טלפון, תשאל שאלות שחשובות לך (תכין אותן כתובות מראש), ואם נראה לך - תבקש להגיע ולצפות בעבודה שלו. לא תמיד זה אפשרי, כי לא תמיד אפשר להביא מישהו "זר" לסיטואציה של עבודה, למרות שאם יש לו פנסיון - אז זו פחות בעיה.
אז לך, תראה, תשמע ותסתכל. ואם הכל נראה לך טוב - תן צ'אנס לפגישה אחת או שתיים (ואל תתחייב מראש על חודש או על 10 פגישות), ואז תחליט אם נראה לך או לא.

אתה כמובן מוזמן גם לבצע מחקר קטן על גישות העבודה השונות, ולבחור או לפסול גישות מסויימות. רק קח בחשבון כי כמעט כל "מאמר" שתקרא הוא נכתב ע"י מישהו שיש לו אינטרס כזה או אחר...
כמו בכל דבר אין הבטחות, ומעטים מאוד האנשים שהם חסרי אינטרסים כלל.

בעיה! ובהצלחה!

wolfeyes30

New member
לא צריך לרוץ לפנסיון

אני הייתי קובע עם מטפל התנהגותי טוב ומומלץ שיבוא ויאבחן את הבעיה

הבעיה בד״כ היא לא רק כלב אלא מכלול של דברים שכולל גם אתכם
איש מקצוע טוב אולי ימליץ על עבודה בבית בהנחייתו, כך הוא יחנך אתכם בנוסף לכלב. וזה הרבה יותר זול מ 2500 שח
כך גם תראו איך הוא עובד, איך הכלב מגיב אליו, אם אתם יכולים לבטוח בו.
פנסיון זה לא פתרון קסם.

אתם גם לא חייבים ללכת עם הראשון שתראו...

וזה מעולה שאתם מחפשים המלצות

למעלה