שאלה

אורנה143

New member
שאלה

בטא ראשונה 16.5 :
151
בטא שנייה 18.5:
407
בטא שלישית 20.5:
893

האם הבטאות בסדר?
מחר אני עושה עוד בדיקת דם
האם אני אמורה שוב לצפות לקפיצה של פ- 1.5-2 לפחות
עד מתי הבטאות אמורות להכפיל את עצמן?
--
שאלה שנייה:
זה תרומת ביציתת וההחזרה היתה ב 5.5 , מתי אני אמורה לעשות את האולטראסאונד לבדיקת דופק?

תודה
אני מאוד מתרגשת ואשמח לכל תגובה....

הבטאות מעולות את יכולה להרגע ולשמוח

הבטא בשלב הזה עדיין מכפילה את עצמה פי 1.5-2. את כבר לא צריכה לבדוק בטא. אולטראסאונד ניתן לעשות משבוע 6, למרות שאני ממליצה לך לחכות כמה ימים אחרי שבוע 6. לא תמיד הדופק מופיע בזמן וחבל על הלחץ והדאגות. לפני הדופק את צריכה לעשות אולטראסאונד להצגת שק הריון, ואת זה את יכולה לעשות כבר בשבוע הבא. אל תמהרי לעשות ביום ראשון, עדיף לחכות קצת ולא להיכנס לסרטים אם עדיין לא ייראו שק הריון.

תקין לגמרי כפי שעניתי לשאלתך בשירשור קודם ששאלת הבטא אמורה להכפיל את עצמה עד 1000 מעל ל 1000 ההכפלות כבר לא ממש רלוונטיות
דופק בודקים בשבוע 6+ עדיף לכיוון שבוע 7
ואיך יודעים מתי זה שבוע 6? תחשבי את תאריך וסת אחרונה כתאריך שבועיים לפני שאיבת הביציות מהתורמת, ישנם מחשבים באינטרנט שיחשבו את התל"מ שלך ובאיזה שבוע את.
בהצלחה
איילת

איילת צריך להדגיש

שתשובתך על החישוב מתאימה רק למי שעשתה החזרת טריים, כמובן...

אחרת, אם לא טריים - להפחית 17 ימים מההחזרה....

למה? הרי הם מוחזרים באותו היום....
לכן זה שבועיים מיום השאיבה של התורמת לא יום ההחזרה...
תמיד צריך להפחית את גיל העוברים לא?

הכוונה....

שאם זה מעוברים מוקפאים, את לא מחשבת את תאריך השאיבה של התורמת פחות שבועיים, כי עברו מאז כמה יובלות....מהשאיבה... הבנת?
(ושוב - בהנחה שהיא כבר עשתה החזרה של טריים פעם אחת וזה סבב קפואים).

אורנה143

New member
היתה לי החזרת עוברים טריים

ביום השלישי ת והרופא שלי פה בחו" ל דיבר על להוסיף 17 ימים (ולר 14 ימים)
ההחזרה היתה ביום השלישי לשאיבת התורמת

אני מניחה שאם ההחזרה היתה ביום החמישי של התורמת אז היו מחשבים לפי 14 ימים ולא 17 ?

לא מוסיפים... מורידים.

תורידי מתאריך ההחזרה 17 ימים - וזה התאריך הקובע, כלומר תאריך "וסת אחרון", כששואלים בבדיקות השונות. איילת חישבה לך את אותו יום רק מכיוון השאיבה ולא ההחזרה, ולכן הורידה "רק" 14, כי במילא זה 3 ימים לפני ההחזרה (בד"כ). לא להתבלבל בין החזרה לשאיבה....

אורנה143

New member
היום בטא 2609 !!!!

הבטא הקודמת לפני יומיים הייתה 893
מעניין אותי איך הבטא אמורה לקפוץ בימים הקרובים ...
אני יודעת שאני כבר לא צריכה לעשות בדיקת בטא,
אבל רק רציתי לדעת איך הבטא ממשיכה לעלות בימים הבאים....האם גם פ-2 או יותר?

האם יש סיכוי לתאומים?

הבטא לא בהכרח אומרת אם זה תאומים ובערכים כאלו כבר אין סטטיסטיקה איך היא קופצת לכן לא בודקים יותר....זה סתם מיותר ולעיתים גם סתם מלחיץ.....
עכשיו להמתין בסבלנות לדופק כי זה הכי חשוב....

הכל יכול להיות.... צריך לנשום עמוק, להמתין בסבלנות ולשמור על אופטימיות זהירה....

למעלה