שאלה

itsmylife

New member
שאלה

כל האנשים שבחדר כושר הם אנשים נמוכים. כל הבריונים הם הכי נמוכים. זה אומר שעבודה בחדר כושר לפני ההתבגרות מזיקה לגדילה??

Big 7

New member
מהההההההההההה?

אנשים נמוכים?אני מטר 70 ומשהו....ואני רק בן 12 זה נמוך? יש פה כמה וכמה גבוהים וקשור איזה תרגילים אתה עושה יש שמזיקים לגדילה יש שלא....

Big 7

New member
אהה ועוד משהו...

ויש הרבה נמוכים בחדר כושר וזה נכון אבל אני ראיתי אנשים 2 מטר אנשים מטר 80 בחדר כושר.....ככה שאתה טועה

spoild

New member
התרגיל עם המשקולות.

נראה לי שהתיאשת מהשאלות המוזרות שאנשים שואלים, אה?

sowhatt

New member
תרגיל שנעשה בצורה מבוקרת

ונכונה לא יכול לפגוע בגדילה. אגב, בחדר כושר באמת אין רק אנשים נמוכים. לפני הרבה זמן היה ויכוח בפורום על אנשים נמוכים והרמת משקולות, אמרו שבהרבה תחרויות יש אנשים נמוכים, בגלל שלאנשים נמוכים יש יתרון מסוים בהרמת משקולות מאשר לאנשים גבוהים. [טווח תנועה או משהו כזה, אני כבר לא זוכר...] אבל בשורה התחתונה. אימון בחדר כושר כאשר מבוצע בצורה מבוקרת ונכונה לא יפגע בגדילה...

חחחחחח איזה שטויות!!!../images/Emo6.gif

יווווווווו איזה שטויות בחיים לא שמעתי את זה!!!
תשמעו הייתי פעם במשחק כדורסל וכולם שם היו גבוהים אם אני אשחק כדורסל אני אהיה 2 מטר??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח במקרה מי שראית היו נמוכים, אצלי כולם 1.80+ במכון כושר מה שכן אתה תראה בתחרויות הרמת משקולות הרבה נמוכים אבל זה בגלל שמראש מעודדים נמוכים להתחרות בזה בגלל שיש להם יתרון - תחשוב מה יותר קל? להרים 100 קילו לגובה של 2 מטר או של מטר וחצי? ברור שכשהבן אדם יותר "דחוס" יהיה לו קל יותר אני אוסיף כמובן את ההמלצה שלכל תרגיל יש מידה של חזרות ושל מאמץ...

למעלה