שאלה

שאלה

מה בדיוק הרעיון של פורום התמכרות לאינטרנט שנמצא ב.......אינטרנט?? כאילו, העזרה למכורים היא לזרוק אותם מהפורום כי הוא מתנהל באינטרנט? זה לא נראה לכם קצת מגוכך, מיותר, ואם המטרה היא גמילה אז גם מזיק??

בדיוק השאלה שלי...

הרי הפורום מושך אנשים לבוא עליו... לא? פה מדברים על הקשיים עם ההתמכרות... אז למה באינטרנט?!

e-magine

New member
פיצפיצון, מישהו מושך לך בשרוול כרגע

ורוצה להגיד לך, שאם תקראי תגובות של אנשים שטרחו והתייחסו להודעות שלך, ולא תחזרי על אותה שאלה כאילו שלא ענו לך, וגם תעני להם, זה יהיה מאד יפה ומתחשב מצידך, זה יעשה להם חשק להמשיך ולהתייחס להודעות שלך, או כמו שגדעון רייכר נוהג להגיד, "זו תהיה תחילתה של ידידות נפלאה". אם מצד שני לא תעשי את זה, סביר מאד להניח שאותם אנשים יעלבו ולא יהיה להם שום חשק להמשיך ולקרוא מה שאת כותבת.

amiak

New member
תשובה...

אם היית מסתכל קצת במאמרים של הפורום, בקטגורית "קצת תאוריה", היית מבחין בה לבד, אבל חשבתי לחסוך לך את המאמץ - קבל עמיה

e-magine

New member
../images/Emo51.gif עמיה

באמת גם חסכת לי. מילא, לא קוראים בעמודים האחרים בארכיאון ובמאמרים וקישורים, אבל גם בעמוד העליון לא קוראים

amiak

New member
../images/Emo9.gif ווי, איך אני מסמיקה... ../images/Emo32.gif

התשובה שלי

הייתי מוכרח להגיב להערות של שני האנשים שדיברו כאן. אתם שואלים שאלה לא כל כך קשה לדעתי..ואני אסביר מדוע בדרך של דוגמא יש חברות רבות בעולם גם חברות ג´אנק פוד שמעודדות מחקרים ותורמות בעין יפה למחקר וחקר של מחלות לב ומחלות אחרות אתה יכול לשאול למה להם לתרום כסף לבעייה שהם יוצרים. תשובה --> מה לעשות לפעמים יש גם רגשות אשם ורגשות של רצון לעזור לזולת בכנות וביושר. זה מסביר למה תפוז אפשרו פתיחת פורום אשר עשוי (כך אני מקווה) להטיף לשרוף פחות זמן. לשאלה 2 "למה באינטנט" ובכן זאת שאלה יותר פשוטה, כי כאן נמצאים המכורים, היית רוצה שפורום כזה יפתח בעיתון? ברדיו? בטלוויזיה? תסכים איתי שפורום כזה מקומו ברשת כי כאן אנחנו (המכורים) יכולים למצא אנשים כמונו...תסכים איתי שאין לנו קרניים או דרך אחרת לזיהוי משאר האנשים בכדור הארץ. לכן השאלות לא היו כל כך לוגיות. עד כאן. ותודה על הברכות של ליידי אן ואמיאק. בטח טעיתי אבל אני לא יכול לחזור אחורה אז אם טעיתי בשם סליחה

למעלה