שאלה

Wade Barrett

New member
שאלה

אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות תגובות לייקים וכו של משתמש אחר בפייסבוק לא שלי.
כלומר אם אני חבר של מישהי בפייסבוק איך אני יכול לראות את כל התגובות שלה אצל משתמשים אחרים את הלייקים שהיא עושה כאילו ממש הכול לא רק את הפוסטים שלה עצמה.

יש אפשרות כזו ?

חברים קרובים

כדי לראות את כל הפעילות של חבר מסוים (לייקים, תגובות, חברים שהוסיף וכיו"ב) - עליך להוסיף אותו לרשימת ה"חברים הקרובים" (באנגלית: Close Friends ). ואז כשתיכנס לרשימה הזו - תוכל לצפות בפעולות שהוא עשה בסדר כרונולוגי.

שים לב שפייסבוק לא יציג לך בהכרח את כל מה שהוא עשה, אלא מבחר גדול מאוד, שההיקף שלו תלוי בכה פעולות הוא ביצע ובמיוחד בכמה חברים נוספים יש לך ברשימה הזו אצלך. ככל שיהיו בה פחות אנשים - כך יהיה "מקום" ליותר פעילויות של אלה שנמצאים בה. תוכל לצרף רק אותו לרשימה הזו, ואז הסיכוי לראות מקסימום פעולות שלו - יגדל.

כדי לצרף חבר לרשימה הזו, כנס לעמוד הפרופיל שלו, הקלק למעלה על "חברים" (באנגלית: Friends ) ובחר "חברים קרובים". כדי לצפות בעמוד החדשות של הרשימה - כנס לעמוד הבית והקלק בצד ימין (בפייסבוק באנגלית: בצד שמאל) תחת הכותרת "חברים" על "חברים קרובים".

בכיף...

לא. כאשר אתה מוסיף חבר לרשימה מסוימת (ולא משנה איזו) או מסיר אותו ממנה - אף אחד אחר חוץ ממך לא ידע על כך. וההפך - אתה לא יכול לדעת שאחרים הוסיפו אותך לרשימות אצלם.

עמיקם10

New member
שאלה על זכויות יוצרים

האם מותר לי להשתמש בסרטונים מיוטיוב - לתוך סרטון שערכתי - כמקטעי מוסיקה שירים וסרטונים או הקלטות של זמרים - ולהעלות את הסרטון שלי רק בפייסבוק.?

למעלה