שאלה

Torolibre

New member
שאלה

אילו חטיפים ומשקאות הם טבעונים?

וכל חומוס הוא טבעוני?

l coyote l

New member
אילולא כבר כתבת כמה הודעות על היותך טבעוני

ההודעה הזו היתה נמחקת, מאחר שבדיחות כאלה נפוצות יותר ממבקרים אקראיים שאינם טבעונים.
יש פה קצת רגישות לסוג כזה של בדיחות לא מוסברות.

michaeluk

New member
בקצרה,

התגובה היא ממש ללא כוונה לזלזל ברגישות, ברור לכולנו פה למה היא קיימת, מצד שני, מסרב להפוך את זה לנושא שלא ניתן לצחוק עליו. הומור זאת דרך נהדרת להעביר מסר ולהתמודד מול מציאות בלתי אפשרית. ישנה הטפה, ישנו הסבר, וישנו הומור. רק בשילוב של שלושתם אפשר להעביר באופן מלא את מה שמרגישים. אני לא רומז שרצח זה מצחיק, אבל מצד שני לא ייתכן שיהיה פה קול אחד שלא מאפשר להתבטא, לכן לא אסבול איומים מסוג זה. אישית לא מצאתי מה שכתבתי פוגע, אם כן זה פגע במישהו, אשמח לדעת כדי לא לעשות זאת. סך הכל אני פה בחיובי :)

l coyote l

New member
זה לא היה איום אלא הסבר מה היה קורה

מבחינה מנהלתית אילולא ידענו שמדובר בטבעוני.
מאחר שאתה חדש, ראיתי לנכון למסור לך מידע על דברים שעלולים להקפיץ חלק מהגולשים הקבועים.

אני לא הכתובת לדיון "האם יש או אין צורך בהומור", מאחר שבעצמי חטפתי ועוד אחטוף בנושא הזה בפורום.
לכל אחד סגנון הומור משלו, שלא אצל כולם מתקבל בעין יפה.

Der Papierene

New member
חטיפים טבעונים

אני תמיד שומר אצלי את ההודעה הזאת של ליידי באג: http://www.tapuz.co.il//forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=1618&MessageId=169425169 , יש שם פירוט מרשים של חטיפים טבעונים.

חומוס אמור להיות טבעוני, אבל יכול להיות שיש חומוסיות מסוימות שמשתמשות בביצים לחומוס, אז רצוי לשאול כדי לוודא.

Torolibre

New member
תגובה

האמת דיברתי אם החומוס שקונים בסופר טבעוני?
יודעים אם יש לחם טבעוני שאפשר לקנות בכל חנות?

Der Papierene

New member
חומוס ולחם

נדמה לי שחומוס שקונים בסופר אמור להיות טבעוני, אבל אני לא זוכר בוודאות.

לגבי לחם, היה כאן דיון בנושא לפני כמה חודשים. כנראה שבהרבה לחמים יש אנזימים לא טבעונים, אבל אתה יכול להחליט עד כמה אתה מקפיד על העניין הזה.

למעלה