שאלה

soybelinda

New member
שאלה

האם יש אפשרות להגביל את התמונת קאבר שלי?
כלומר, ברור לי שתמונת הקאבר חייבת להיות PUBLIC, אבל אני לא רוצה שאנשים שאין לי מושג מי הם יעשו לי לייק.... איך אפשר לסדר זאת?

פרטיות של תמונת הרקע

נפריד לשניים: מי יכול לצפות בתמונת הרקע ומי יכול להגיב ולשים לייקים לתמונה הזו.

מבחינת הצפייה: התמונה זו תמיד תהיה ציבורית, כך שכל אחד שייכנס לפרופיל שלך יוכל לצפות בה ואין לך דרך למנוע זאת (ניתן רק לוותר לגמרי על התמונה ואז יופיע שם רקע ריק).

מבחינת התגובות/לייקים: אם את רוצה את יכולה להגביל אותם לחברים בלבד או לחברים של חברים בלבד. כדי לבצע זאת, שוב נפריד לשניים:

אם הגדרת אצלך בחשבון את האפשרות של "עוקבים" (באנגלית: Followers ): כנסי להגדרות החשבון (דרך גלגל השיניים שבראש הדף) אל קטגורית "עוקבים" ואז בשורה "תגובות עוקבים" (באנגלית: Followers Comments ) החליפי את ההגדרה למה שרצוי לך (לדוגמה חברים בלבד).
אם לא הגדרת את האפשרות של "עוקבים" בחשבון - אוטומטית רק חברים יוכלו להגיב ולשים לייקים על התמונה הזו.

soybelinda

New member
תודה על העזרה אבל...

אין לי את האפשרות של עוקבים, ובכל זאת "הקהל רחב" יכול לעשות לי לייקים , ווידאתי פעמיים לפני שכתבתי פה שהאפשרות של העוקבים מבוטלת.. מה אני עושה??

במקרה כזה -

גשי להגדרות החשבון ואשרי עוקבים בחשבון שלך, ומיד לאחר מכן בטלי את האפשרות הזו. לאחר מכן "הקהל הרחב" לא אמור להיות יכול לשים לך לייקים.

אגב זה שאת רואה שם כרגע לייקים של אנשים שאינם חברים שלך - לא אומר בהכרח שהקהל הרחב יכול לעשות זאת. ייתכן שזה מהתקופה שלפני שפייסבוק שינו את ההגדרה הזו, אלא אם כן את יודעת בוודאות שזה מהזמן האחרון.

soybelinda

New member
אני בוודאות יודעת שזה מהזמן האחרון....

בכל מקרה, תודה! אנסה את עצתך!
מקווה שיעבוד

למעלה