שאלה

שאלה

האם מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה אימון A,B,C? מה כל אות אומרת סליחה על הבורות אבל מה לעשות

sowhatt

New member
../images/Emo122.gif........./images/Emo88.gif

ABC זה תוכנית שמתחלקת ל3 אימונים, כאשר כל אימון עובד על שרירים מסויימים. לדוגמא סתם תוכנית עבודה עפ"י ABC , שישה ימים בשבוע יום א - אימון A. [חזה+יד קדמית] יום ב - אימון B. [גב+יד אחורית] יום ג - אימון C. [רגליים+כתפיים] יום ד - אימון A. [חזה+יד קדמית] יום ה - אימון B. [גב+יד אחורית] יום ו - אימון C. [רגליים+כתפיים] .....וכו´ לאותיות עצמן אין משמעות. פשוט שאומרים ABC מתכוונים לתוכנית עבודה שמחלקת ל3 אימונים כאשר בכל אימון שרירים אחרים, כמו שתוכנית AB מתחלקת ל2 אימונים...

sowhatt

New member
רמי , במאמר על לחיצת חזה

טעות כתיב קטנטנה
. "..... מפרק המרפק: אגוניסט: triceps brachii (שריר התחת ראשי) אנטגוניסט: biceps brachii (שרירי כופפי המרפק) ".....

ronen222

New member
אם בטעויות עסקינן

ישנה עוד טעות סופר קטנה שלדעתי מהסח דעת קלה אך רצוי שיתוקן במאמרים באנטומיה מערכת הלב קראת לעורקים הקורונרים "הקוקונריים" חוץ מזה המאמר מאלף

שוב תודה

מה שלומך ? איך השברים והנקעים ? מה אם התזונה ? התיעצת עם רופא בנושא פעילות גופנית ?

ronen222

New member
חן חן

הודות למודעות הגוף והקשב לו הפרוגנוזה אצלי חזקה וההחלמה מראה אותותיה רוב הפציעות בפרפריה נעלנו כליל אך השברים בצלעות עדין נמצאים ולא התאחו ובקרסול עדיין כואב וגם זה יעבור עדיין לצערי אני לא יכול לשוב ולהתאמן ודאי יקח עוד כמה שבועות אגב ממש לא נעים לי אבל תוך כדי קריאה חוזרת במאמר גיליתי עוד טעות שאתה מתקן תקן גם את זו כתוב שהדם יורד מעליה ימין לחדר שמאל אתה ודאי יודע שזה לא כך

למעלה