שאלה
איני יודעת אם זה הפורום המתאים אך אנסה.
הייתי במערכת יחסים מאוד ארוכה. הרבה מאוד שנים. כן יותר מידי.
המערכת היחסים הזו לא היתה טובה באף קנה מידה.
במהלכן של השנים ידעתי שאני נמצאת במקום שלא טוב לי, היה לי עצוב הרבה מאוד שנים. ולא עזבתי.
נשארתי שם למרות שעברתי התעללות מאוד גדולה, הפורום קטן מידי על מנת להכיל את הכאב והצער. הייתי בוכה המון, וידעתי בלב שלם שהבחורה הזו לא טובה לי.
נפרדנו ועברה 8 חודשים מאז, טוב לי, אני שמחה, מאושרת, השתנתי בהמון מובנים. אני בנאדם אחר. לטובה כמובן.
יחד עם זאת, יש בי המון כעס - על עצמי - איך נתתי לעצמי להשאר כל כך הרבה שנים במקום כזה? אני לא מצליחה להבין מאיפה זה נובע ומה גורם לאישה להשאר במקום כל כך רע ואכזרי ?
אני מנסה להשוואות זאת לאישה שעוברת אלימות פיזית - שבעלה מכה אותה. והיא עדין נשארת ואוהבת אותו. מהי הסיבה?
בימים האחרונים הכעס כלפי עצמי הוא מאוד גדול ומאוד קשה לי להבין זאת.
ולא אין לי רגשות לאותה אישה שנואה ואכזרית -
בטח שלא געגועים.
בדיעבד - שנים שלא אהבתי אותה ועדין נשארתי.
מדוע?
האם נשים הן טיפשות? האם אני טיפשה?
קשה לי להבין את זה. אולי כאן בפורום אוכל קצת לסדר את זה.
תודה.
איני יודעת אם זה הפורום המתאים אך אנסה.
הייתי במערכת יחסים מאוד ארוכה. הרבה מאוד שנים. כן יותר מידי.
המערכת היחסים הזו לא היתה טובה באף קנה מידה.
במהלכן של השנים ידעתי שאני נמצאת במקום שלא טוב לי, היה לי עצוב הרבה מאוד שנים. ולא עזבתי.
נשארתי שם למרות שעברתי התעללות מאוד גדולה, הפורום קטן מידי על מנת להכיל את הכאב והצער. הייתי בוכה המון, וידעתי בלב שלם שהבחורה הזו לא טובה לי.
נפרדנו ועברה 8 חודשים מאז, טוב לי, אני שמחה, מאושרת, השתנתי בהמון מובנים. אני בנאדם אחר. לטובה כמובן.
יחד עם זאת, יש בי המון כעס - על עצמי - איך נתתי לעצמי להשאר כל כך הרבה שנים במקום כזה? אני לא מצליחה להבין מאיפה זה נובע ומה גורם לאישה להשאר במקום כל כך רע ואכזרי ?
אני מנסה להשוואות זאת לאישה שעוברת אלימות פיזית - שבעלה מכה אותה. והיא עדין נשארת ואוהבת אותו. מהי הסיבה?
בימים האחרונים הכעס כלפי עצמי הוא מאוד גדול ומאוד קשה לי להבין זאת.
ולא אין לי רגשות לאותה אישה שנואה ואכזרית -
בטח שלא געגועים.
בדיעבד - שנים שלא אהבתי אותה ועדין נשארתי.
מדוע?
האם נשים הן טיפשות? האם אני טיפשה?
קשה לי להבין את זה. אולי כאן בפורום אוכל קצת לסדר את זה.
תודה.