שאלה

egg man

New member
שאלה

שלום, אני מתנדב ואני משרת בחיל האוויר, במקום שנחשב טוב מאוד. הבעיה היא שאני לא נהנה שם בכלל (בלשון המעטה) מהעבודה ומהשעות, והייתי רוצה לעבור תפקיד. השאלה שלי היא באיזה תפקידים מסיימים מוקדם (ממש מוקדם), כל תפקיד בצבא שעולה על ראשכם (אפילו נהג וכד') והמלצתכם.
תודה רבה

DorSht

New member
זה לא קשור לתפקיד, אלא לבסיס ולמפקדים

בבסיס שאני משרת בו, יש חיילים שיוצאים ב10, באים ב8, אשכרה באים כדי להגיד למפקד בוקר טוב וללכת לבית...
יש כאלו שיוצאים ב1-2, ויש כאלו שיוצאים ב5...

נכנס יותר עמוק לזה? אני מכיר לא מעט בנות בתפקיד מסוים, בבסיסים שונים, כל אחת מסיימת בשעה אחרת.

כל מפקד מחליט מתי לשחרר את החיילים שלו, בעקרון יום עבודה בצבא זה מ8 עד 5. אף אחד לא חייב גם לשחרר אותך מוקדם יותר, אלא אם כן יש לך איזה הסדר עם קצין בכיר, עם המפקד שלך או בעיות בבית שהוכחת שעליך להיות מוקדם.

SuperShiro

New member
ע"פי הגדרה, מה שאתה אומר הוא כאמור נכון

אבל אני בטוחה שתסכים איתי ש 95% מאוכלוסיית ה "באתי לתת כיף וחזרתי הביתה/אני מגיע לבסיס ל 5-6 שעות" הם עובדים כלליים, פקידים, עובדי רס"ר למיניהם, טבחים ומאבטחי מתקנים.

באשר לשאלה שנשאלה - השתמש ביתרון שיש לך, עצם היותך מתנדב. כל בקשה לשינוי שיבוץ אותה תגיש תועבר למדור מתנדבים ותטופל על ידי החיילים במקום. כיוון שאתה מתנדב, יעשה אקסטרה מאמץ לשבץ אותך ביחידה לבחירתך. הם, לאור נסיונם, ידעו עם אילו יחידות לדבר.
המלצתי - הגש טופס 55 ולאחר מכן פנה למדור. החיילים שם מקסימים, והע. רמ"ד, שיר שמה, סופר מקצועית.
בהצלחה.

למעלה