שאלה

Horovitz

New member
שאלה

בכניסה לפורום (במשבצת של "על הפורום") מופיעות כל הזמן כל מיני תמונות (כל פעם משהו אחר). מה זה התמןנןת האלו? מאיפה הן? איך אפשר לעיין בהן לעומק?

avitalit

New member
אלו תמונות של המפגש הראשון

וניתן לצפות בהן דרך הקישור:גלריות . ואגב - טרם הספקתי לברכך : ברוכה הבאה . איצ

תשובה יותר מדויקת...

התמונות בדף הכניסה למעלה, נבחרות באופן אקראי מתוך מאגר התמונות בגלריות של הפורום. אם תכנסי לגלריות, תמצאי שם הרבה קטיגוריות - ועוד יותר הרבה תמונות. תמונות אשר כוללות חלק מאנשי הפורום, צולמו בזמן המפגש (יש כמה קטיגוריות מיוחדות עבורו) שערכנו ב - 6.6.02. יש גם סיכום המפגש ברשימת המאמרים. בכל מקרה, אני מסיק משאלה זו שייתכן ולא קראת עדיין את "המדריך לפורומיסט המתחיל" - אז... רוצי לקרוא אותו... ביי, ארנון

Horovitz

New member
אופס...

האמת היא שדווקא כן קראתי אותו (אחד הדברים הראשונים שעשיתי!). אבל (ועכשיו בדקתי שוב) - אין שם תשובה לשאלה שלי! נכון, אני מודה שלא נכנסתי עדיין לגלריה. האמת היא שמאז שמצאתי את הפורום הזה (רק בשבת האחרונה...) אני מבלה את רב שעות עבודתי מציצה בו... אבל אני לא יכולה לעשות את זה לעומק... מבטיחה להכנס בנחת בוף השבוע ולהתעמק בכל מה שאוכל! ובינתיים סליחה אם יש לי שאלות כאלו...

חוסר הבהרה שלי... ../images/Emo3.gif

התכוונתי שבמדריך הנ"ל מסופר על הגלריות של הפורום. המדריך נכתב לפני שהפורומים עברו לצורתם החדשה, עם דף קהילה - ובאמת הגיע הזמן לעדכנו בהתאם... ארנון

למעלה