שאלה

פ123

New member
גמדים ושאר ירקות

במושב סיטריה ממוקמת משתלת "סלונר" המוכרת גמדים, פטריות צפרדעים וכו´, לכולם יש מוט בתוכאעס כדי לנעוץ בקרקע,לפי ביקורי שם, המבחר די גדול. יום טופ. אילן

itu1

New member
מושב סיתריה

ממוקם על כביש רחובות רמלה מצוצת בילו פונים צפונה לכיוון רמלה לאחר כ-3 ק"מ פונים ימינה למושב ומיד בכניסה נמצאת המשתלה - רואים אותה מהכביש הראשי. אריה

משתלת השרון ליד ניצני עוז

גמדי שלגיה (תגיעה גם שלגיה) שמונים ומשהו שקל לגמד רגיל מאה ומשהו שקל לגמד חובק/נושא עציץ. הגמדים יפים מאוד ובאיכות צביעה גבוהה!

רחלילי

New member
וואו איזה שאלה רלוונטית!!!!

היינו באיטליה ממש לאחרונה ושם ראינו כאלה, והייתי פשוט חייבת, אבל ממש חייבת להביא איזה גמד לגינה ואפילו סחבתי את בעלי לאיזה מין מעין משתלה ענקית שכל כולה פסלים לגינה ובלי עציצים. איזה גמדולים יפים היו להם! כמעט כבר קנינו (צחקנו איך ניקח אותו עלינו או עטוף וכאלה) ולתדהמתינו גילינו שהם עשויים מחומר מלא כזה כלומר שזה מין מאסה כבדה ולא פסל שעשוי רק מבחוץ ובפים ריק. אז רעיון ההבאה של עולה חדש לארץ נפסל מיידית. הייתי בטוחה שבארץ יש רק חיות ולא גמדולים. איזה כייף שיש גם כאן! עכשיו עם התשובות שלכם עשיתם אותי אדם מאושר אני אצה אצה לקנות אחד כזה בקרוב.

greenthumb

New member
לגמדי גינה

קיימת ברעננה חברה בשם ארטליין שמייבאת את כל המוצרים הדקורטיביים לגינה. ניתן להתקשר אליהם ולשאול איפה מופצים המוצרים קרוב ביותר למקום מגורייך

למעלה