שאלה

אלו"ט שותפים מלאים

אז מן הסתם עמדתם ברורה כבר אמרנו שהם גוף שמזיק? כמובן שזו דעתי אבל הדברים מדברים בעד עצמם, כל דרך הצגתם את האוטיסטים גורמת נזק לאוטיסטים. וכמובן לא לשכח שהגוף שאמור ליהיות אחראי על האוטיסטים זה אלו"ט מדובר בהרבה כסף, עמותה ללא מטרת רווח חחחחח בדיחה גרוע

אלוט מעורבים חזק בדוח

הם חלק ממקבלי ההחלטות, אם הדוח ייצא לפועל, הרי שאלוט הוא הגוף האמון על האוטיסטים וכל כספי הביטוח לאומי יעבור אליהם והם אלו שיחליטו מה הילד יקבל איזה טיפול כייצד ואיך, מקווה שהסברתי את עצמי יותר.

asa112

New member
הדוח די שונה מחוק שהם הציעו

לדעתי, הם קצת אבדו שליטה פה.

אל תדאגי להם

הם לעולם לא מאבדים שליטה הם כרגע שחקן ראשי מאחורי הקלעים אומנם אבל עדיין שחקן ראשי, אני כבר שמעתי( אומנם שמוע מגורם לא מוסמך אבל די מקורב, ואני די מאמינה) שאפילו הם שמו לב שהנוכחות שלהם קצת מעלה ריח לא טוב ולכן הם כביכול איבדו שליטה, אבל לא בפועל. מקווה שנצליח לעצור את הדוח הזה ולא ניווכח לבד עד כמה הכל מזויף ומוטה

באמת שאלה חשובה

אני יודע שיש כאן הורים מהנהלת אלו"ט, או לפחות היו, כך שאשמח לתגובה מהם...

שלומות0

New member
נכון וגם נציגי אלו"ט

מדי פעם קוראים כאן,
ואני לא צינית אני באמת מבקשת תשובות מאלו"ט ומה עמדתם בנושא..

ענתנוי

New member
זה יכול להיות מעניין

אלו"ט לא הואילו בטובם לשלוח נציג לדיון ציבורי שעסק בחוק האוטיסטים, והתקיים לפני כמה חודשים בפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל-אביב.

החוק הזה, שהוא יוזמה של אלו"ט, והזוועה שנוצרה ממנו בצורת הדו"ח של הועדה הבין-משרדית, מאפשר להפריד את אוכלוסיית האוטיסטים משאר אוכלוסיות האנשים בעלי מוגבלות - כדי שהאמנה לזכויות אדם לא תחול עליהם.

אפ"י הצליחה להידחף לועדה ולהציל את ה"אוטיסטים" שלה - האספי"ם מוגנים....

אלו"ט, לעומת זאת, תמיד מוכנה לתרום בשימחה את כל האוטיסטים שלה (????!!!) למדע....

למה שהם יטרחו לענות בכלל לציבור ההורים והאוטיסטים המודאגים?....

randy1982

New member
מצטרפת לשאלה החשובה הזאת

היתי מצפה שנציגים שלהם יכנסו לפורום ויתנו מענה.

מנהלות, מה דעתכן על אירוח נציגי אלוט?

למעלה