שאלה...

שאלה...

היום הייתי ממש ממש עצבנית, כאילו אני כמו הר געש שהולך להתפוצץ.. נכנסתי למטבח נעמדתי ליד הקומקום להכין קפה ואז המכסה של הסיר (הוא מזכוכית.) עף והתנפץ על כל הרצפה, אפילו לא הייתי קרובה אליו! נראה לכם שזה סתם צירוף מקרים?

לי קוראים דברים כאלה!

אתמול הייתי מעוצבן גם.. חחח ובאתי להיכנס למקלחת והתפוצצה המנורה.. ד"א כל פעם יש לי סיפורים עם מנורות... יש לנו איזה 5 מנורות במקלחת וכולם הספיקו לתפוצץ כמה פעמים...ועוד בנוכחותי... והרבה פעמים יש הבזקים כאלו באור שאני נמצא בחדר...(ד"א לא נשארו מנורות במקלחת חחחח)

The Spirit

New member
לקנות לך פלורסנט אולי? אני יכול

לשלוח לך בדואר אם תרצה.

לא כדאי לך שייקרו לך דברים כאלה...

לכי תסבירי לאמא שלך שבכלל לא עמדת ליד זה וזה נשבר....

L e s t a t

New member
אני חושב שאתה ואני היחידים

שעוד לא קרה להם שהם נכנסו לחדר עצבניים והבית עף מהמקום, המכסה של הקומקום החליט להתנפץ על הרצפה, הדלת נשברה ללא סיבה נראית לעין (בטח גלי הדף בגלל הפרפר המעצבן הזה..
) או ששדים מתחילים לצאת מתוך הסירים... אתה חושב שזה בגלל משהו שאמרת?

dopey_wizard

New member
כן, באמת נראה לי...

אני כבר מחכה ליום שבו אני יבוא הביתה אפתח ת´דלת ואז אני יראה שדים רצים בסלון אפתח את דלת החדר והמנורה תתפוצץ ויהיה לי אור סגול על התקרה ואז במקלת הדוש יתחיל לעוף תוך כדי השמעת קולות... אוף, זה יהיה כזה כיף!

אתם לא ברמה שלי

כשאני מעוצבנת על מישהו דברים עפים עליו ומתפוצצים. פעם עצרתי רכבת רק מלחשוב על איזה מגניב זה יהיה. ופעם אפילו נחת עלי שקל משמיים אחרי שביקשתי ממש יפה.

מה קרה לך?!? אני מפיל בניינים!../images/Emo6.gif

אם אני מבקש יפה...גודל לי בגינה עץ של כסף! (הלוואי!חחח)

dopey_wizard

New member
אז מה עוד לא גיליתי לכם את מה שכן

עובד!!! נכון, מנורום וזכוכיות לא מתפוצצים בגללי, ודלתות לא נסגרות בגלל שאני כועס (כאילו בלי שאני נגע בהם) וקירות לא נופלים סתם כי באלי אבל... כשאני רוצה אז נופל לי בקבוק וודקה משמיים כשאני מבקש ממש ממש יפה נופל גם בקבוק של קינוח לוודקה (תות בננה) וכשאני ממש ממש מתחנן אז אני פתאום מופיע ברוסיה במפעל לוודקה! חה חה חה לי יש את הכוחות הכי שווים! *דרך אגב, פעם באמת עשיתי כישוף שאני יצליח לשתות חינם באיזה מסיבה כי לא היה לי כסף מיותר ולהפתעתי הכישוף פעל במשך כחודש כמעט, כולם אמרו, "דוד אתה לא צריך לשלם אתה אלכוהליסט גבר" וכאלה, וגם הזמינו אותי להרבה ישיבות...!

L e s t a t

New member
כולכם צוציקים בכישוף!

כשאני רוצה לשמוע להקה מסויימת היא פתאום מופיעה, אבל לא סתם בטלוויזיה או ברדיו אלא אצלי בבית. את השיטה שלי אני אגלה לכם, יש לי תוכנת קסמים על המחשב שנקראית Winamp, אני רק לוחץ על שיר והוא מתנגן! עיזה מחשף עדיר עני כאמודים שלי!

High Lander

New member
*אנחה פולנית*

אני מדמיין לעצמי מה יחשוב לעצמו בחור שלא מודע למאגיה , אם יכנס לכאן ויקרא את השירשור הזה. רושם ראשוני דיי מצחיק...

ישראל22

New member
קרה אבל למדתי לשלוט בזה

זה קרה לי הרבה פעמים ותמיד זה היה דברים שמתחממים בקלות(כמוני), אבל אני יודע למקד את הכעס שלי ועכשיו אני יכול לשלוט בחום ובאור לפי רצוני. עכשיו כשאני כועס אז יש רוח חזקה בסביבה שלי. עוד דבר שעשיתי זה ללמוד לנתב את זה ואני גם יכול פשוט לכוון את היד לגיוון מישהו ולגרום לו כאבי תופת. תלמדי לשלוט בזה ותראי שזה משתלם.

korinalir

New member
גם אני יודעת לשלוט בזה

אתה צודק זה באמת כיף. השפעת הרגשות על חפצים או מזג אוויר זה לא בדיוק מאגיה אבל זה תחום אחד של שליטה בתת מודע. לכל המתחילים זה די לא אתי אבל הכי קל ללמוד לתעל כעס לכאב של מישהו אחר זה ממש קל אבל זה דבר לא ממש נחמד לעשות אז תחליטו לבד.
חח גם אני עושה רוח חזקה אבל לאו דווקא שאני כועסת יותר כמו מתרגשת זה ממש יעיל בישראל שחם...

Rachel Green

New member
אולי תלמדי אותי

גם איך לשלוט בזה?כי אני ממש רוצה לדעת...זה מעצבן כשזה בא בהפתעה אבל זה יכול להיות מגניב כשזה בא בהזמנה...

Rachel Green

New member
גם לי קרה משהו כזה...

או שלא...אבל על אותו עיקרון... אח שלי עיצבן אותי ושם מוזיקה(פופ
)בפול וואליום והתעצבנתי וצעקתי לו שינמיך וברגע שצעקתי פתאום כל הדלתות בבית נתרקו....זה היה נחמד...ואני עמדתי המומה עם פרצוף כזה:

itai90

New member
גם לי קרה משהוא דומה

התעצבנתי על אבא שלי שהוא מאחר אז פטעום התפוצץ לידי קערה מזכוכית, בברכת האור פם

למעלה