שאלה

ortalyes

New member
שאלה

קניתי מחשב חדש תלת מימד
איפה אפשר למצוא משחקים למחשב כזה? כל מה שמצאתי זה "משחקים בתלת מימד" שעובדים על כל מחשב.
אני רוצה משחקים שמיועדים למחשב תלת מימד

ודבר שני, איפה אפשר למצוא משחקים טובים באופן כללי שהם בחינם?

תודה

sky121

New member
תלת זה כ"כ 2010

את יכול לחפש בגוגל, משחקים שיש להם את האופציה לתלת מימד. למשל מצאתי בקלות באתר של nvidia, משחקים שעובדים בצורה טובה עם כרטיסי התלת שלהם. מאותה רשימה, קחי מה שמוצא חן בעינייך, וחפשי אותו בחנויות הקרובים לאזור מגוריך או שתרכשי בצורה דיגיטלי.

איפה אפשר למצוא משחקים טובים באופן כללי? זאת שאלה כללית, חסרת כל מיקוד. מה הם משחקים טובים בשבילך? איזה ז'אנרים מעניינים אותך?
מבחינת מחיר, המשחקים הטובים באמת עולים כסף, אך המחירים יורדים כל הזמן ויש מבצעים.

האתרים שאני הכי הרבה קונה מהם זה steam.com ו-gog.com. שמה יש הרבה מאוד משחקים בטווחי מחירים שונים.

ortalyes

New member
תודה רבה.. אבל שאלה

אין משחקים שלהם בחינם?? שילמתי על המחשב הזה 8000 שקל, אני צריכה להמשיך לשלם בשביל לשחק??

sky121

New member
סופר PC

ראשית כל אף אחד לא אמר לך לקנות מחשב במחיר של 8,000 ש"ח, זאת ההחלטה שלך. אני הוצאתי על המחשב שלי בסביבות 4,500 ש"ח, והוא בן 3 שנים, ומריץ בצורה סבירה בהחלט את המשחקים שיוצאים כיום.

כשאדם מוציא סכום כזה מכובד על מחשב, הוא רוצה להגיד "אני רוצה שהמשחקים הכבדים ביותר ירוצו על האופציה הגרפית האופטימלית ביותר". המשחקים הכבדים המכונים AAA, עלו מיליוני דולר וצוותים של אנשי פיתוח עבדו עליו במשך שנים. לבטח את לא רוצה לעבוד המון זמן, על מוצר איכותי, ואז לשמוע מלקוחות שדורשים אותו בחינם.

משחקים בחינם יש בשפע כאפליקציות בטלפון הנייד.

אם את רוצה עכשיו לשחק משהו בחינם, יש יש 2 משחקים שאני משחק שלא עלו לי אגורה אחת. רק צריך להירשם, להוריד ולהתקין על המחשב.

הראשון נקרא League of Legends ושני נקרא TERA. כמובן שאת צריכה ללמוד לבד את המכניקה של המשחקים, זה חלק מהכיף. ויש את youtube ששמה יש הרבה סרטוני עזר.

ortalyes

New member
הבנתי תודה

אני קצת מסכימה איתך וקצת חולקת על זה
נכון הם צריכים להרוויח, אבל קניתי מחשב רציני, ואני רוצה משחקים שיתאימו למחשב. אז שימכרו חבילה של כמה משחקים במחיר מסויים. למה צריך לשלם סכומים כאלה על כל משחק?

ותודה על הקישורים אני אוריד :)

sky121

New member
מחיר

צריך לדעת מהו מחיר יקר בשבילך עבור משחק. אני אומר מראש, שאל תגידי שהמשחקים שקונים בארץ הם יקרים, זה דבר ידוע מראש. רוב חברי הפורום קונים מחנויות מחו"ל או דיגיטלי (STEAM).

אני אדבר במונחים של שער דולר. משחקים חדשים לקונסולת הווידאו כמו PS3, משחקים חדשים עולים 60$. משחקים חדשים למחשב עולים 50$ (יש מקרים שגם למחשב עולה 60$, זה ההחלטה של המפיצה של המשחק). ומה זה יקר בעינך? 40$ 30$ 20$?

Ihavenonick

New member
כפי שציינו מעליי, אפשר לקנות משחקים בזול

כמו שקרנפול ציין ב-Humble Bundle ישנם משחקים ממש יפים גרפית.

כמו ש-sky 121 ציין, יש את Steam, שזאת חנות ממש זולה, לפחות פעמיים בשנה, כאשר הם חותכים במחירים ברמות ממש מטורפות (משחק חדש במחיר של $10). יש הרבה אפשרויות כמו GreenManGaming, GamersGate ועוד.

רק צריך לדעת לאן ללכת

DDN

New member
כן

בין המחשב שלך והמשחקים אין שום קשר כלכלי.
זה כמו שתקני מכונית ב100 אלף ש"ח ותסעי איתה לקניון - זה שקנית מכונית ב100 אש"ח לא אומר שתקבלי הנחה בחנויות בקניון, אפילו אם מטרת קניית המכונית הייתה לנסוע לקניון.

יש לא מעט משחקים בחינם, אבל המשחקים הטובים והשווים עולים כסף.

eladelh2

New member
נראה מרשים

אבל gaming laptops זה סוג של אוקסימורון

ותמיד מצחיק אותי בKSP המושג שלהם של "מזומן שטרות"

לא יודע למה...

ortalyes

New member
אז זהו ש

שילמתי להם חלק במטבעות והם לא התנגדו :)

חחח סתם האמת נסעתי לאילת לקנות אותו - 6686 שקל ועוד 138 שקל נסיעות. ובאילת הם לא עושים הנחה על מזומן.

עוד משהו, הקניה שם ממש מבאסת. אתה לוקח מספר, אומר למוכר מה אתה רוצה לקנות, משלם ולוקח. לא יכולים לשים מחשבים בתצוגה? שהמקום ייראה כמו חנות??
הקניה שם בהחלט "מעפנה"

Ihavenonick

New member
כך הקניה בכל חנות KSP

ובקשר למחשב, זהו מחשב משחקים נייד שהביאו לך משקפיים תלת מימד איתם. החברה של כרטיס המסך כבר מס' שנים מתעסקת בזה, ולפי זיכרוני התוצאות נחמדות מאוד.

בעיקרון כמעט כל משחק שמרונדר בתלת מימד, אפשר להשתמש במשקפיים האלו ולראות את הכל יוצא מהמסך.

למעלה