שאלה....

LiorInDaMix

New member
שאלה....

מישהו יודע אם ישדרו את וויאג´ר גם בכבלים??? ומתי ערוץ 10 ישדר את העונה השניה של אנטרפרייז?

slide2129

New member
תשובה

אחרי שהשידורים החוזרים של העונה הראשונה יסתיימו.

slide2129

New member
אז ככה....

השידורים החוזרים של העונה הראשונה אמורים להסתיים ב- 20 לפבואר (26 פרקים- היום משודר פרק 6), מכאן שהעונה השנייה אמורה להתחיל, ככול הנראה, ב27 לפבואר - יום חמישי. (אלא אם הסדרה תעבור ליום אחר בשבוע)

LiorInDaMix

New member
אבל...

לפי מה שהבנתי ערוץ 10 מתחיל תקופה חדשה בכל הערוץ, אז אולי יש סיכוי שזה יתחיל לפני פברואר?

LiorInDaMix

New member
אבל...

לפי מה שהבנתי ערוץ 10 מתחיל תקופה חדשה בכל הערוץ, אז אולי יש סיכוי שזה יתחיל לפני פברואר?

slide2129

New member
ההשקה מחדש

ההשקה מחדש של הערוץ תיהיה בחודש ינואר. אני לא חושב שהם יפסיקו את רצף השידורים החוזרים של הסדרה רק בשביל חודש אחד נוסף. בכל אופן אסור לשדר את העונה החדשה לפני סיום העונה בארה"ב.(או כמעט סיום העונה). כמו שערוץ 3 לא יכול לשדר את העונה החדשה של "חברים" עכשיו, משום שהעונה החדשה רק התחילה בארה"ב

hirshfe

New member
אני לא יודע איזה הסכם

יש לערוץ 10 עם סטרטרק. אבל זה לא בהכרח נכון תלוי בגובה הכסף המשולם. לידע כללי לפני ארבע או חמש שנים חברים ואי.אר שודרו ארבעה ימים אחרי שהם שודרו בארה"ב כמובן הסכם כזה עולה כסף רב יותר

LiorInDaMix

New member
נקווה...

נקווה שערוץ 10 השקיע קצת וחתם על הסכם שבו הוא יוכל לשדר את הפרקים בקרוב...

hirshfe

New member
לפי מה שנאמר לחבר שלי

שהתקשר ושאל. נאמר לו שהעונה השניה תשודר מיד בתום השידורים החוזרים של העונה הראשונה.

למעלה