שאלה..

sowhatt

New member
למה בדיוק התכוונת?

אם הם לוקחים חלבונים? פרוטאינים=חלבונים...

sowhatt

New member
הנחה

אני מניח שהם לא לוקחים כמות חלבונים כמו מפתחי גוף כי המטרה שלהם שונה. מפתחי גוף לוקחים כמויות גדולות של חלבונים אבל אח"כ מורידים את מסת השומן שעלתה, לכן נראה לי שאצנים לא יקחו כמות כ"כ גדולה של חלבונים, כי בשבילם כל מסת שומן קריטית ויכולה להשפיע על תוצאת הריצה... אבל כמות מדויקת, איך ולמה אני לא יודע...

sababaman

New member
אצנים

אצנים למרחקים קצרים צריכים המון כוח מתפרץ וכמה שפחות מסת גוף, דיאטה של הרבה חלבונים פחות תורמת למטרה הזאת, מבנה השרירים שלהם דומה יותר לזה של פאוור ליפטרים מינוס השומן.

אלי ו.

New member
הם לוקחים הכל ../images/Emo67.gif

מה שמותר ומה שאסור. שאלה: איך יודעים אם אתלט אולימפי לוקח סמים אסורים? תשובה: אם הוא הגיע לאולימפיאדה, הוא לוקח.

lironetedgi1

New member
דיי איזה חרטטות..למה מוריס גרין

לוקח?????ממש לא!!!!!כולם עוברים שם בדיקות אז ככה מי שלוקח לא יכול להתחרות

מוריס גרין

אם כל הכבוד אף אחד לא יודע אם הוא לוקח או לא ! הנחה היא שכן אבל הוא עדין לא נתפס או שהחומרים שהוא לוקח לא מתגלים בבדיקות. הכל שאלה של זמן ורק לידיעה מרבית הספורטאים ברמות הגבוהות משתמשים בתוספים אסורים הכל שאלה של תזמון, מינון, סוג וכמות (וכמובן טכנולוגיה/ביולוגיה).

lironetedgi1

New member
רמי אני מתפלא ..

בחייך מוריס גרין לא לוקח כלום...אם היה לוקח אז אין מצב שלא היו תופסים

spoild

New member
ידידי, אתה תמים

אין לך מושג מה הולך מאחורי הקלעים של כל תחרויות האטלטיקה והאולפיאדה בכלל. מזמן היתת תוכנית בערוץ שמונה ידיוק על הנושא הזה,(דברנו עליה בפורום ) סיפרו על משלחות שלמות שנתפסו עם "סמים", על דרכים של אצנים מקצוענים לזייף את הבדיקות (לא תמיד אפשר לגלות) ועוד הרבה דברים בנושא. הבעיה העקרית הינה תקציב, בכלל חסר גדול , גם אם תופסים מישהו קשה לנקוט מולו אמצעים משפטיים ולכן פשוט העניין מושתק, היו לא מעט מקרים בהם הספורטאים השיבו אש ותבעו בחזרה את האגודות מה שגרם לקריסתן. בנוסף, יש רמות מסויימות של הורמונים וחומרים שאושרו לשימוש, אם יגלו רמות גבוהות מהמותר אז זה יחשב ללא חוקי (טוסטסטרון , קפאין ועוד) והשאלה המקרוית בקשר לחלבונים, אופטימית במיוחד
ביי

לירון

הכספים שמושקעים בפיתוח חומרים חדשים לשיפור הישגים עולה כמה וכמה, על הכספים שמושקעים בפיתוח של חומרים לגילויי החומרים האסורים. ומן הסתם שהחומרים שהספורט ים משתמשים בדרך כלל מתקדמים יותר מה החומרים שאמורים לגלות אותם. מה גם שכל הזמן מפתחים חומרים חדשים, שעד שמגלים שיש אותם ,זה כבר מאוחר. אז אתה באמת לא יכול לדעת האם הספורטאים משתמשים או שפשוט לא מגלים שהם משתמשים

lironetedgi1

New member
יש להם....?! רק לפני שבוע תפסו

את השיאן העולמי ב 3000 מכשולים שהשתמש בתמריצים אסורים אז ככה שאני לא כל כך בטוח...

JerseyGirl

New member
יש כל מיני שיטות לזייף דגימות שתן

וכל מי שמשתמש בסמים וסור לו להתפס מכיר אותן בין השאר הם מביאים איתם דגימות מוכנות של מישהו אחר שלא צורך סמים ומחביאים אותן בכל מיני שיטות שפה בטח לא המקום לפרט אותן...

tommythecat

New member
תוספים אסורים ובדיקות

אביבה, אם אתה מתעניין במירוצי אופני כביש, דע לך שגם הענף הקלאסי הזה נגוע, לצערי, בסמים ותוספים אסורים. דוגמאות? יאן אולריך, מארקו פנטאנני, רישארד ויראנק וכל קבוצת פסטינה שנפסלו לפני מספר שנים (ולצרפתים הנבלות האלו היתה החוצפה לצעוק לארמסטרונג "מסומם" בשאנז אליזה. באמת חרא של עם...) ואגב, אם מדברים על פסטינה, מי שהיה רופא הקבוצה כשכל פשרת הסמים התפוצצה, כתב ספר ובו הוא תיאר שיטות שונות בהן הרוכבים השתמשו כדי להתחמק מבדיקות. אחת מהן כללה קונדום מלא בשתן נקי מסמים שהודבק עם צינורית מתחת למפשעת הרוכב ואיפשרה לו לתת שתן נקי מסמים. יחד עם זאת כדאי להיזהר. אני לא רואה טעם להאשים ספורטאים שונים בלקיחת תוספים אסורים כל עוד הם לא נתפסו. כולנו מכירים את העיקרון שאדם חף מפשע עד שהוכחה אשמתו. כל טוב, יוסי

lironetedgi1

New member
מה נתפסתם בהם?לא התכונתי

אלהם אלא לאתלטים כמו מוריס גרין מריון גונס גונתן אדוארדס ועוד.... הם בטופ העולמי ולפי דעתי הם לא לוקחים סמים נקודה!!

JerseyGirl

New member
נקודה?

וזאת לאור הבדיקות המקיפות שערכת להם? אני באופן אישי לא יודעת אם הם לוקחים או לא ולא ממש אכפת לי אבל קיימת האפשרות הזאת.

אלי ו.

New member
היות ולא בדקתי אני לא יכול להיות

בטוח ב 100% אבל יש לי עצה קטנה בשבילך בנושא. השוה איך נראה ספרינטר ממוצע היום ואיך נראו לפני 20 שנה. השוה איך נראה שחקן בייסבול היום ואיך נראה לפני 20 שנה. כנ"ל כדורסלנים ועוד. לפעמים אתה עוקב אחרי ספורטאי מסוים כאוהד ופתאום אתה רואה איך מבחור "בריא" הוא הופך לסוס שרירי, לפעמים גם הופך להיות עצבני יותר.. ההבדלים צועקים לשמיים, שיטות האימון אמנם השתנו מאז אבל לא מספיק בכדי להצדיק את השוני הדרסטי במראה. תבין, זאת כבר מזמן לא "רמאות", מי שלא לוקח חומרים אסורים נופל מאחור כי המתחרים שלו לוקחים. בקשר לבדיקות, יש שיטות לעבור אותן. לדוגמא בסטרואידים מפסיקים לקחת כמה שבועות לפני הבדיקה ואין שום דרך לגלות באופן חד משמעי אם לקחת. (אפשר לחשוד כמובן, מה פתאום לאצן יש פלג גוף עליון כ"כ מפותח אבל אי אפשר להוכיח כלום)

למעלה