שאלה....?

רפאל120

New member
שאלה....?

האם יש כאן אנשי קבע שידוע להם אם יש תקנים לקבע בבסיסים שלהם...כי במדור למוחזרי קבע אין להם משהו ספציפי ולכן הם הוציאו הודעה כללי צהלית זה אומר שזה יקח עוד מלא זמן עד שאני יקבל הם תשובה או מהקצינים שקיבלו את המייל של המדור...אז אם יש תקנים שידוע לכם פלוס מספרי טלפונים אשמח מאוד מאוד לדעת בבקשה!!!

ולא אכפת לי איזה תפקיד , בתור כל דבר שיגידו לי לא אכפת לי אם זה יהיה רס"פ או איש לוגיסטיקה או אפסנאות או כל דבר אשר מצריך בו איש קבע....אשמח אם תחזירו לי תשובה בענייו ותודה :))

deathcaster

New member
לא אכפת לך איזה תפקיד?

כלומר אין לך מקצוע כלשהו שהצבא צריך, אז למה שצה"ל בכלל ירצה אותך?

מה עם עבודה באזרחות? אני עברתי מחיפה לירושלים בשביל עבודה טובה, מה איתך?

רפאל120

New member
המשך....

אני בשאיפה לחזור למערכת מאשר למצוא את עצמי באזרחות מה שלא קרה כבר 3 שנים אז אני מעדיף לחזור למערכת כדי שאני יצליח לממש את עצמי כמו שאני חושב וצריך לעשות!!!! ואם יש לך מה להציע לי תפקידים בצבא אני ישמח מאוד לדעת!!!!

deathcaster

New member
תגובה

א. זה אני "אשמח" ולא אני "ישמח".
ב. אם לא מצאת את עצמך באזרחות, מאין לך שתמצא את עצמך בקבע?
ג. יותר חשוב מזה- מדוע אתה חושב שצה"ל צריך להשקיע באדם חסר מקצוע כמוך ש-3 שנים לא היה בצה"ל כאשר הוא יכול לקחת חייל עם מקצוע מתאים שמסיים שירות חובה ולהשקיע עליו פחות זמן וכסף על הכשרה?
ד. בימים אלה, צה"ל מקצץ בתקני קבע, תנאי השירות בקבע הולכים ונהיים גרועים יותר, על כל תפקיד שמתפנה יש מאות מועמדים מתוך צה"ל שמתמודדים עליו והם כבר בעלי ניסיון בניגוד אליך. ולכן אתה צריך להבין את הרמז מדוע לא קיבלת תשובה ממדור מוחזרי קבע.

למעלה