שאלה

צול1

New member
מה זאת השאלה הזאת? מה עומד מאחוריה?

כמו בכל מקום- אפשר לטייל ביחד ואפשר לטייל לבד, וליהנות בכל אחד מהמצבים האלה.
אני טסתי עם בת הזוג שלי לתאילנד, לאוס ולקמבודיה והקיץ אנחנו נטייל בהודו כאשר חודש מתוך זה יהיה ביחד וחודש נוסף בנפרד (מכיוון שאני הולך ללמוד במקום מסויים והיא רוצה להמשיך ולטייל).
לא חושב שיש משהו רע בלטייל ביחד, מן הסתם בני זוג אוהבים להיות אחד עם השני ובגלל זה הם ביחד.
אבל גם ללטייל לבד יש יתרונות. אתה לא צריך להתחשב בבן אדם נוסף ואתה תלוי לגמרי בעצמך ויכול לעשות מה שאתה רוצה (כלומר ללכת לאן שאתה רוצה וכו').

לא מבין את השאלה הזאת. מה שעומד מאחוריה זאת הטענה של "בן הזוג יעצור אותי וימנע ממני ליהנות"?

קרלטון

New member
חס ושלום

חובה חובה חובה לקחת לכל מקום את בת הזוג, אשר תגן עליך מחטאים שעונשם המסורתי סקילה, במיוחד בתאילנד מלאת הפיתויים והשיקוצים! יותר מזה, אם נמצאים ביחד במלון, לא לרדת למטה אפילו ל-7/11 לקנות משהו לבד, אולי בפינת הרחוב תקפוץ עליך לפתע נערה עובדת ותבצע בך את זממה לאור יום - שומר נפשו ירחק!

צול1

New member
איזה שטויות

אם זאת הסיבה שבגללה צריך לטייל עם בת הזוג אז היא סיבה גרועה מאד.
טיילנו ביחד חודש בתאילנד, וגם הסתובבנו הרבה בנפרד. חוץ מפעם אחת בקוואסן שניגשו אלי שתי נשים לא קרה אפילו לא מקרה אחד.
תאילנד היא כמו כל מדינה אחרת, יש בה איזורים כאלה ואיזורים אחרים. מי שמחפש את הזונות ימצא אותן ומי שלא אז לא.
גם בארץ באיזור התחנה המרכזית יש המון זונות. אז מה? אסור לטייל לבד בתל אביב?
אל תפחיד אותם. גם ככה זה נראה כאילו הכותב הוא נקבה שמפחדת על החבר שלה.

קרלטון

New member
שטויות?!
אם כך, אני שולח אותך דחוף ל....

...השתלת חוש הומור...
כשאתה מגיע למיון, תסביר להם שלקחת את התגובה שלי ברצינות, ואני בטוח שהם יקבלו אותך ללא דיחוי ואפילו בלי הפנייה מרופא

דרך אגב, אני גם שיערתי כמוך אבל בכניסה לעולם המשתמש של השואל ההשערה הזאת התנפצה.

אבשלום68

New member
מנקודת מבט פילוסופית

וקצת נסיון
טוב סנדביץ' ביתי מושקע בהרבה צ'ופרים ואהבה!!!
ממסעדת סרט נע אוטומטית שהכל קשור לתשלום..........

כניראה שלא טעמתה אוכל טעים בחוץ

אני נע בדרכים ברכב ממטולה עד באר שבע . אוכל הרבה בחוץ . משלמים טוב האוכל טעים . וגם אוכל השני ..... מעולה בחוץ תלוי עם מי אתה אוכל

צחוק צחוק אבל קצת ברצינות

הייתה לי פעם מישהי בעבודה שלא הייתה מוכנה
שבעלה יטוס לתאילנד עם חברים בדיוק מהסיבות שכולנו מכירים.
לך תסביר לה שבשביל **** מהצד הוא גם יכול לעבור כביש
ולהיכנס לבניין ממול .

אני כבר מזמן הפסקתי לנסות ולהבין כיצד עובדים
מוחות של אחרים

קרלטון

New member
בוא נגיד ככה

לא בטוח שמה שיש בבניין ממול נותן לו מוטיבציה מספקת לעבור את הכביש, או אולי ירתע מלהתפרפר בארץ, לך תדע מי יראה אותו.
מצד שני, אם היא לא בוטחת בו עד כדי איסור לטוס עם חברים, אז ההתנהגות שלה היא בהחלט פקטור שעשוי להעלות לו את המוטיבציה...

תתפלא כמה מתפרפרים יש בארץ

בלי עין הרע :)
אבל הנקודה שהיא לא בוטחת בו באמת מעלה סימני דאגה....
אבל קטונתי מלדאוג להם , את זה הם צריכים לפתור לבד או
כפי שכולם עושים וזו האופנה האחרונה וזה ללכת לתכנית ראליטי עם יועץ זוגי ולפתור את זה מול כולם בפריים טיים.

למעלה