שאלה

סילביא

New member
גם את ואני נסתדר סיוון

גם אני חולה על שניהם ביחד. אבל אני הכי הכי אוהבת את ג´סטין..למרות שכמו שכבר אמרתי...ממש אין לי כלום נגד בראיין היחיד שאני ממש אבלך ממש שונאת (אםילו יותר משמעיין שונאת את בראיין) הוא הכנר על הגג-יימח שמו וזכרו

maayan15

New member
אז זהו ש...

אני לא שונאת את בריאן!!!!!?....אני מאוהבת קשות בבריאן..הוא מדהים, מושלם, מהמם, אלוהי!!! וכו´... ללעומת זאת אני שונאת את ג´סטין...ואין מישהו ששונא מישהו יותר משאני שונאת את ג´סטין!

maayan15

New member
כן, כן וכן!!!!!!!!!!!

הם בטוח ייפרדו....אין מצב שהם נשארים ביחד...אין!

מוררררר

New member
סורי אב כן

אני לא בטוחה ב100% אם הם יפרדו אבל בהמשך העונה נוכחית שלג´סטין יהיה חבר חדש...

ההודעה של מור הייתה ספויילר....

וזה ברור שהם ייפרדו, ואז הם יחזרו וייפרדו ויחזורו... אבל בסוף, הם ישארו ביחד!!!! (שורה זו הייתה מוקדשת למעיין)

maayan15

New member
חחח...

מצטערת..ליאור...התבלבלת קצת...אני בטוחה שהתכוונת לכתוב: וזה ברור שהם ייפרדו, ואז הם יחזרו, ייפרדו אז הם יחזרו ואז הם ייפרדו... אבל סוף, הם לא יישארו ביחד!!!!!...

סילביא

New member
בסוף הסוף

הם ישארו ביחד ןיזדקנו בחיים וימשיכו לקיים סקס פרוע עד גיל 120 בגיל 120 הם יחליטו למות ביחד, לא לפני שהם ישתכרו למוות. לפני כן הם יספיקו לצאת לטיול סובב עולם, גסטין יהפוך לאומן מבוקש מאוד ובראיין יקים חברת פרסום משלו.. אה... כן והם גם יאמצו 2 ילדים חמודים שיהיו אחים לגאס... מעיין...כל זה היה מוקדש לך בהמון אהבה

maayan15

New member
גם אני אוהבת אותך....

אבל זה לא יימשך אם תמשיכי ככה.... (חכי חכי במפגש...אני...אני....בוא נגיד את זה ככה...אל תורידי ממני את העיניים שלך...). המוות בשכרות מתאים לבריאן..לדעתי האישית..הוא באמת יקים חברת פרסום משלו (ואולי ג´סטין יהיה צייר מבוקש..אבל לא קשורר אל בריאן בצורה כזאת...הם יהיו ידידים ולג´סטין יהיה בעל!)... ובריאן יילך ויזדיין עם כמה גברים שהוא יוכל..ישתכר...ייקח סמים...וימות בזמן שהוא מזיין מישהו...

סילביא

New member
../images/Emo24.gif הכל מתוך אהבה

צוחקת איתך..... אבל תמשיכי לדבר ככה על ג´סטין ו.......את תצטרכי גם להזהר במפגש....גברתי הצעירה! ידידים!?!?!!?!?!? הם ייזדינו כמו ארנבים עד סוף ימיהם!!!

כמו ארנבים זקנים ואיטיים....

טוב, אני נוסעת לסבתא שלי ואני אחזור מחר בערב... יעל-אל תתני למעיין לקטול את ג´סטין!

maayan15

New member
מה גורם לך לחשוב שהיא יכולה לעצור..

בעדיי???? אני אוהבת לקטול את ג´סטין כמעט כמו שאני אוהבת להלל את בריאן....אז אין מצב שמישהו יצליח להשתיק אותי...

maayan15

New member
אבל זה כל-כך כיף....../images/Emo6.gif

בריאן שולט!!!!!!!! ג´סטין.....טוב...שאני לא יתחיל לדבר על ג´סטין.....חחחחחח.....צוחקת...צוחקת...... מעיין (בניסיון נואש לעצבן את קרוליין)

CarolineKinney

New member
אני לא מתעצבנת

אני פשוט חושבת שבמקום ויכוח מכוער יכול לצאת מאמר יפיפה

maayan15

New member
את לא תרדי מזה אה?

טוב...אז...כולם...כן...אתם...תקשיבו לי טוב..... כולכם כ"כ אוהבים את בריאן ואת ג´סטין...אז תכתבו על אהבותיו של בריאן...לפחות על זו שיש לו עם ג´סטין...יש גם עם מייקי...דבי...לינדזי... קוליין...אוליי עדיף שנעשה את מערכות היחסים שלו במקום אהבות... ככה אפשר להכניס את כולם....אבל...איך שאת רוצה.... חוצמזה...להזכירך...אני כתבתי! (אני לא יירד מזה...)...וגם שאלתי (ולא ענית לי)...אם את רוצה שאני יאריך...ייקצר...ולאיפה אני יכולה לשלוח תמונה?!?!?!.....

CarolineKinney

New member
דד ליין למאמרים

בגלל שאני לא רוצה שהפרוייקט הזה יסחב סתם שבועות אני חושבת להוציא אותו ב 1 באוקטובר ואני צריכה את המאמרים עד ה 27 לספטמבר כדי שאני יספיק לערוך את זה אז..... מי שצליח לכתוב עד אז מוזמן לשלוח לי לאימייל או לתיבת המסרים כתיבה מהנה וחג שמח קרוליין

למעלה