שאלה...

וולי

New member
שאלה...

למה אף פעם לא רואים את טארה וווילו מתנשקים? (כמובן שאני מדברת על התקופה לפני הפיגור של טארה...)

resputin

New member
../images/Emo58.gif סוף 6 בהודעה למעלה!!!!!!!!

ולא רואים XXXXXXXXXXXXXX כי סטאר וורלד מצנזרים. להבא תקראי את התקנון פורום לפני שאת שואלת שאלות שבמילה אחת יכולה להרוס הנאה של עונה שלמה למישהו!

מתנשקות,

אם אינני טועה, מתנשקות. טארה- בת, ווילו-בת, הגיון רצוף ושאר דברים.. לא הראו לכם הרבה דברים בין טארה לווילו, והיתה להן נשיקה אחת ב´דה בודי´ (הגופה) שצונזרה, אפשר למצוא את הקטע הזה בקישורי הפורום.כמו כן לאורך העונה סטאר וורלד צינזרו רמיזות מיניות ביניהם (מנגיעות עד לדיבורים) יקולל הסטאר! ואל.

anne1988

New member
התשובה טמונה

ברמות המוסר של מצנזרי הפרקים בסטאר וורלד - במילים אחרות יש להם בעייה אם להראות כל מצב בו יש איזושהו מגע בין ווילו לטארה מכיוון שהן לסביות - וכולם יודעים עד כמה נורא ולא מוסרי זה! (זה היה הקול הסרקסטי שלי)

resputin

New member
לאן 1988;

האמת, שזה דווקא לא ממש נכון מה שכתבת.. את מבינה, אם זה היה תלוי רק בסטאר, אני מנחישהם היו מצנזרים פחות. רוב מדינות היעד של סטאר, חוץ מישראל, הינן מוסלמיות. בכל המדנות הללו, יחסים הומו-לסביים הם מחוץ לחוק, ובמיוחד אסורים בפריים-טיים. על מנת לשדר את הסדרה הזאת, שבגירסתה הלא-מצונזרת יחסית יותר מדי פרובוקטיבית למדינות ההלו, אין לסטאר אלא לצנזר, להשתיק, לנדות ולהוריד סצינות- או זה, או לא לשדר בכלל (כמו שיעשו לעונה 6.)

anne1988

New member
כן, כנראה... (+ספוילר לא בטוח)

אבל זה לא מונע מזה להיות מרגיז... אם סטאר יחליטו לשדר את העונה השישית יהיה להם ה-ר-ב-ה מה לצנזר...

וולי

New member
מה צונזר?

יש עוד דברים חשובים שצונזרו ולא ראיתי? כמו מה למשל?

star lili

New member
מה ספויילר? (מכיל ספויילר...)

אני מניחה שחשבתם שהוא התכוון "פיגור" במובן של התפגרות- מוות אבל לי יותר נראה שהכוונה היא לטירוף שלה אחרי מצציצת המוח ע"י גלורי וזה לא ספויילר כבר שבועיים!

וולי

New member
את צודקת!!!

לא הבנתי למה כולם מתעצבנים על משהו שקרה לפני שבועיים!!!!

resputin

New member
אז להבא, בואו ולא..

נשחק במשחקי מילים, ויותר טוב, נעלים את כל השירשור החצי ספויילרי חצי לא לעולמים, להבא, שימו לב לדקויות, בלי משחקי מילים. תודה.

אנשים, אתם קצת נסחפים שוב...

גם לי לקח שעה להבין היכן מסתתר לו ספויילר (ממש כמו בפינת הציור לילד בידיעות של שבת), ועד שמישהו לא כתב פה לא הצלחתי להבין (ואני מזהירה מראש שמי שיעז להגיד את המילים "קשת תפיסה" מסתכן במפגש קרוב מאוד עם עגבניה בכנס... ) בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד זה, שלא צריך להיות עד כדי כך רגישים ולחפש ספוילרים גם איפה שהם לא נמצאים.

idan3k

New member
רואים גם רואים, אבל לא בסטאר.

אם זה חשוב לך את יכולה להשיג את הפרקים בדרכים *אחרות* או לצפות בביפ (למרות שיקח קצת זמן עד שנראה את זה שם)

Darth Rosenberg

New member
רספ, ואל, ושאר לחוצונים...

תגידו, מה עובר עליכם? איך אתם מתנהגים? מה אתם רוצים מהילדה המסכנה? מי כאן מאט אתכם? אתם החולייה החלשה! שלוש! ברצינות - גם אני לא הבנתי מה נראה לכם כספוילר בהודעה שלה. לדעתי התגובה שלכם הייתה יותר מספיילרת מכל מה שהיא אמרה. ד"א אם אני הייתי שואל את השאלה אני הייתי מנסח אותה באותו אופן! אתם סתם מחפשים דברים במקומות שאין. בחיים לא הייתי מקשר את הדברים, וכמו גברת "קשת תפיסה" גרררררררררר, לא הבנתי מה רציתם. ואני אמנם עוד לא מכיר את וולי, אבל ייתכן מאוד שאין לה מושג על מה אתם דיברתם, כי אולי היא עוד לא הגיעה לשלב ההוא, ואתם רק רמזתם על דברים שיבואו... אז בואו נוריד הילוך ונרגע (עצור להתרעננות), וככה לכולנו יהיה חג מאושר! ושאף אחד לא ייפגע - אוהב אתכם המון! אבל זה לא היה כ"כ במקום. נשיקות לכולם! (ו-וולי - לא לקחת אותם קשה... וגם לא אותי
)

למעלה