שאלה....

חחחחחחחחחחחחחחחח

אני הובלתי בקייטנה והרווחתיתמורת זה שיעורים ובאמת לא עשו איתכם כלום....מסכנים.. ואני מכירה את הילדים שרכבו במתקדמים חחחחחחחחחחחח היה ילד אחד שכל שיעור נפל מסוס אחר!!! הבלונדיני הזה! והיה את זה עם הצמה ועוד אחד...חיחיחי איזה צחוקים.. וג´אז באמת מעצבן... למרות שאני רכבתי עליו ראשונה ראשונה ממש ביום הראשון שהוא הגיע לחווה והוא היה בשיעור הזה ממש פסדר ועוד הייתי איתו ראשונה כי המדריכה שלי רצתה לראות איך הוא ואפילו אפילו קפצתי איתו!!!!! היית מאמינה? עם ג´אז העצלן.....פחחח וזה לא היה כזה מזמן אבל קילקלו אותו... ככה זה אצלנו הסוסים מתקלקלים מהרררר וזה רעעע!

נכון

אני לא זוכרת איך קוראים לבלונדיני אבל אני יודעת שהוא ממש מעצבן כול הקייטנה הוא הציק לי ולזה עם הצמה קוראים דניאל וגם הוא הוביל כמה פעמים ואני פעם אחת אלוהים איזה שיעמום וגם היה חם מאוד

angel457

New member
בקשר לבולנדיני...

אתם מתכוונים לילד הבלונדיני שקוראים לו עוז?? אם כן הוא הילד הכי מפגר בעולם!!! והוא לא יודע לרכב!!!! והוא הילד הכי מתלהב ושקרן.. הוא אמר פעם שהוא מאמן את אולגה ווסילי... (איזה שטויות)... וקרמבואית אני השתתפתי גם בצער שלך... גם אני הובלתי בקייטנות אבל רק במחזור הראשון... ואני הולכת להוביל בקייטנה שיש עכשיו בסוכות.. ממחר.. תבואי...

כן התקשרו אלי...

ושאלו אם אני רוצה לבוא... אני הובלתי במחזור השני ואנחנו לא מתכוונות לעוז.... אלא לילד אחד טמבל שחושב שהוא יודע לרכב כי הוא למד ווסטרן או משו חחח וכל שיעור הוא נפל מסוס אחר... זה היה ממש מצחיק באיזה שלב התחלנו להמר תוך כמה זמן הוא יפול...
יש גם טיול ביום שבת..את באה?

angel457

New member
חחחחחחח... כנסיי קרמובאית..

אני מה זה רוצה לבוא!!!! אבל הקטע הוא שההורים שלי בחו"ל ואין לי איך להגיע... אני צריכה למצוא פיתרון.. אולי לבוא עם חברה שלי שתלך לטיול או שאני אבוא עם חמדה... אני צריכה לראות.. את באה לטיול??

taz512

New member
לפי הידוע לי

עונות השנה מבחינת הסוסים אומרת נדודים. מהרבה שביתנו אותם והכנסנו אותם לארוות קצת הרסנו להם את הקטע הזה, לכן כיום חוץ מאולי גידול פרווה בחורף אין חשיבות לעונות השנה. כשהסוסים חיו בעדרי פרא היה לזה חשיבות. שוב אני אומר זה לפי מה שידוע לי. טאז, השד והעונות

למעלה