שאלה....

שאלה....

האם לעונת המעבר (כמו עכשיו למשל) יש השפעה על התנהגות הסוסים? "את הגשם תן רק בעיתו ובאביב פזר לנו
ותן שיחזור שוב לביתו יותר מזה אנחנו לא צריכים! "

יו, זה באמת מענין

אבל אין לי מושג אני רק יודעת שבעונה הזאת הגרדת נעלמת לאט לאט מטאורה (המלך)

אבו-דני

New member
התנהגות סוסים בעונת מעבר

--- התנהגות הסוסים נצפתה זה שנים בעונות המעבר כאשר החסידות יושבות על הסוסים ויוצאים איתם במחול שדים כאשר ברקע נוערים החמורים מעבר לכך לא ידוע לי דבר

אויש נו אבו-דני... חיחי

יש סיבה לשאלה~! יש סוס אחד סול שמו, והוא סוס מצוין! ככה לפחות היה בקיץ ועכשיו פתאום הוא מתחיל להשתנות קצת, אחרי מכשולים הוא מתחיל לדהור והוא נבהל בצ´יק ובכלל מתנהג אחרת... אולי זה גיל ההתבגרות
... חיחי אני לא יודעת מה זה אבל הייתי רוצה לדעת אם הוא יחזור להיות בסדר כמו פעם...

יו טאורה גם עושה את זה....

אבל רק לילדים... הוא פשוט גורר אותם מחוץ למנז´(מלך) הוא פשוט לא סובל אותם... אולי עברו על סול יותר מדי ילדים מעצבנים?

angel457

New member
קבואית אני יודעת למה זה קורה לסול

בגלל הקייטנות המעצבנות שהיו עכשיו הסוסים לא קפפצו חודשיים!! ותדעי לך שיש סוסים שאוהבים לקפוץ.. ולסול יש גם עודף מרץ.. עכשיו גם שחזרנו לקפוץ... סול כנראה מתלהב מאוד מהעניין של החזרה לקפיצות.. גלל זה הוא מתנהג ככה.. אבל תוך חודש זה יעבור לו..

כן נראה לי גם...

חיחי טלי סיפרה לי שכשמשחררים אותם ביחד אז סול מתחיל לרוץ ולשחק כל היום! איזה פשושון!!!!!!!!!!!!

angel457

New member
ככה זה סוסים... הם משחקים

גם כשאת רואה את לבנה אחרי מכשול די גבוהה שהיא רצה אליו.. ואת רואה אחרי הקפיצה שהיא מתחילה לעשות רודיאו הכל זה ממשחק... והיא מתגאה בעצמה שהיא קפצה את המכשול...

זה בגלל הקיטנה והכל

בגלל הקיטנה הסוסים נהרסו (המדריכים בקיטנה לא מי יודע מה דורשים מהילדים רמה גבוהה. הם הורסו את הסוסים ופגעו בבריאות שלהם). חוץ מזה, שבאמת הסוסים לא קפצו כל החופש, אז הם מתרגשים, חלקם נלחצים, ולכן הם קצת משתוללים. הם גם התרגלו מהקייטנה שמותר להם לעשות מה שהם רוצים. אם תרכבי טוב, הסוס לאט לאט יבין שאסור לו לשחק איתך משחקים באמצע השיעור, ויקפוץ כמו שצריך. סול רגיש במיוחד לדברים האלה בגלל שהוא צעיר, וכסייח, הפכו אותו לסוס בית ספר מהר מאוד, ולא הייתה לו תקופת אילוף ארוכה מספיק לדעתי.

מי את ואיך את מכרה אותו?....את רוכב

רוכבת בחוות הפארק? אם כן אז מי את? ואצל מי את רוכבת?

angel457

New member
בקשר לקייטנות

היא צודקת... ודבר נוסף זה שהילדים בקייטנה לא הרסו אותם מי יודע מה... הם הרסו אותם אבל הסוסים גם ככה היו הרוסים לפני זה.. מי שהרס אותם יותר זה הילדים הקטנים שרוכבים בחווה... ושהם לא יודעים לרכב כל כך.. ויש חלק מהמדריכים שהם מחפפים על הישיבה של הילדים ועל צורת הרכיבה שלהם... ואני לא אנקוט בשמות... לעומת זאת יש מדריכים שכן שמים לב לרכיבה ומשפרים אותה... וזה למשל המדריך שלי!!!! בכל מקרה סול באמת לא אולף מספיק והוא עבר הרבה מאוד בחייו... ואני עוד הייתי אחת הראשונות שרכבו על סול ועל קליאו... כך ששניהם בכלל לא עברו סמפיק אילוף.. ובגלל זה הם מתנהגים ככה.. ולמשל לפני פציעתה של קליאו קליאו הייתה סוסה אחלהה היא קפצה את הכול בלי לסרב.. והיא לא רצה למכשולים.. אחרי חצי שנה, שנה היא התחילה כבר לההרס ע"י החווה...

אני הייתי בקייטנה

אלוהים איזה שיעמום אנחנו פשוט הולכים בעיגול על הסוסים וחוץ מזה כלום טלי שקלה לשים אותי במתקדמים בכך שהיא תראה אותי בשיעור שלי בזמן שהיא עושה שיעור בקבוצה ונכשלתי בגלל שרכבתי על ג´אז המעצבן והעצלן שלא רצה לעשות כלום חוץ מללכת ובמתקדמים עושים קאנטר וכשלא עושים קאנטר אז עושים הליכה ופשוט לא הולכים ואני יודעת אז זה כי שני ילדים בקבוצה שלי שקוראים להם עירא ודניאל היו במתקדמים ואני הפסדתי כמה שיעורים כדי לראות אותם רוכבים

למעלה