שאלה

שאלה

אם מישהו מזמין מישהי שראה רק פעם אחת אליו הבייתה בערב במקום לצאת לטייל אפילו או משו, זה בהכרח אומר שהוא לא מעוניין להכיר אותה אלא רק למשהו קליל?? האם אפשר להסיק מכך באופן גורף שזה כך בדרך כלל..
תודה :)

ivgy1980

New member
לא בהכרח, אבל ייתכן

את תמיד יכולה לבוא, להינות עד איפה שכייף לך, ופשוט ללכת.
תחשבי על מה את מוציאה מזה, ולא על מה הוא רוצה.

פשוט לא רוצה מלכתחילה לא מעוניינת

במשהו כזה........אם לא יהיה קשר רגשי שמתפתח...........וכנראה שזו לא כוונתו.

אבא גאה

New member
אז תגידי לו שלא בא לך לשבת בבית

בחרי את המקום שנעים לך בו והכירי אותו יותר לעומק.

ייתכן שהוא טיפוס של בית שנעים לו לארח, אבל את לא אמורה לפרשן את הכוונות שלו .

תלוי

אם זאת מישהי זרה שפגש ברחוב או במקום כזה, יש סיכון שכוונותיו רעות. אם זאת מישהי שהכיר במסגרת או במועדון, אני מניח שאפשר יותר לבטוח בו. אולי צריך גם לבדוק את ההתנהגות, אם הוא מתפרע ומשתולל הוא מסוכן ואם הוא עדין ושקט הוא לא מסוכן.

כוכב Venus

New member
היי מורן

היי מורן,

גם אני בדעתו של 'אבא גאה'. ייתכן שבית הוא באמת מקום אירוח שנוח יותר, אבל זה מקום בו רק הוא נמצא בשליטה. מקום שאינו גם בשליטתך ייתכן שיש בו סיכון.

אנחנו לא יודעים מה אותו בחור חושב, אבל אם תסכימי להיכנס אליו הביתה, הוא יכול לחשוב שאת נענית להזמנה שלו ממקום שאולי את בעצמך לא מעוניינת בו, אבל הוא כן...

כבחורה, מציעה שתעדיפי מקום שאת תחליטי עליו ושיספק לך הגנה עד שתכירי את הבחור הזה יותר לעומק.

אני כותבת את זה כאמצעי הגנה עלייך וחושבת שטוב כך לכל אחת. אנחנו בנות ואין מה לעשות. עדיף להיזהר מאשר לקחת את הסיכון ולקוות לטוב...

בהצלחה,

ונוס

ivgy1980

New member
באופן אישי וכדי להקל עליה, אני מעדיף בחוץ או

או אצלה. כשתרגיש בטוחה מספיק, מוזמנת לבוא אלי בכייף - ולרוב כך היה.

אני חושבת שזה רחוק מלהיות מדי מדוייק

ולכן, לעולם לא נוכל לדעת...

את לעומתינו יכולה ללקט סימנים נוספים...

Megie

New member
אין דבר כזה "הכרח"

כל נושא לגופו.. הכל תלוי בכימיה בינהם ובפתיחות.. במניעים שלו והגישה שלה..
אם מרגיש לה שזה קצת מהיר, שילכו על משהו אחר בדייטים הראשונים.. אבל אין פה כללים.. רק שלרוב הבחירה לפחות בהתחלה-היא מקומות ניטרליים.

זה לא גורף.

אני מאמינה שיש מקרים בהם לא, הבחור לא יחפש משהו גופני,
לא יזלזל בבחורה, לא יתייחס אליה כאל קלה, ולא יחשוב על משהו קליל.
כל מקרה לגופו.

למעלה