שאלה?

שאלה?

מדוע אוכלים ביצים בפסח? והתשובה: משום שכשבני ישראל חצו את ים סוף המים הגיעו להם עד הביצים . לימור חן

וכעת על פוליטיקה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שאלה: למה דווקא הילארי לובשת מכנסיים בבית הלבן? תשובה: כי ביל לא יכול לשמור את שלו למעלה. לימור חן

../images/Emo9.gif

שאלה: למה לאשתו של קלינטון יש יותר שומרי ראש? תשובה: משום שאם היא תהרג, מי ינהל את המדינה.. ***************************************************************** שאלה: למה אשתו של ביבי מצוננת כל הזמן? תשובה: משום שהיא ישנה מתחת לאפס. ***************************************************************** שאלה: האם ביל קלינון השתמש באמצעי הגנה? תשובה: כן, היה שומר שהשגיח מחוץ לדלת. *****************************************************************

וקצת על סקס....

שני חברים מדברים: חבר 1: "שמעת על צרפת?? הכל שם סקס, במטוס לצרפת - זיון, במונית לפריז - זיון, במעלית לחדר - זיון . חבר 2 : מתי היית בצרפת??? חבר 1: "לא אני הייתי שם - אחותי היתה". ******************************************************************** שתי גברים יושבים על מדרכה. הם רואים כלב מלקק לעצמו את הביצים. הגבר הראשון אומר: "הלוואי שגם אני הייתי יכול לעשות את זה". הגבר השני: אתה לא חושב שהיית צריך ללטף אותו קודם. ******************************************************************* מה הקשר בין שיעור לחצאית? ככל שיותר קצר - יותר מעניין.

מו שיקו

New member
לימור

הבדיחות שלך הזכירו לי בדיחה זוג פולנים הגיע לניו יורק לטיול, לקחו מונית,והנהג התחיל לספר להם על כל מקום שעברו, ´זה פסל החרות´ , האשה שואלת ´מה הוא אמר? ´ בעלה מתרגם לה. ´כאן האומות המאוחדות´ ממשיך הנהג. ´מה הוא אמר? ´ שואלת האשה, בעלה מתרגם לה. וככה הם נוסעים להם עד גמר הסיור כשהיא לא מפסיקה לשאול ובעלה מתרגם. בסוף היום הנהג שואל את הבעל, מאיפה אתם? הבעל משיב לו , מפולין, הנהג פורץ בצחוק אדיר ,נרגע בקושי אחרי 5 דקות, הבעל שואל, מה מצחיק כאן? הנהג משיב לו, בפולין היה לי את הזיון הכי גרוע בחיים שלי, האשה קופצת ושואלת ´מה הוא אמר? ´ הבעל מתרגם לה ´הוא אומר שהוא מכיר אותך´ יאללה בורח למחצית השניה......

למעלה