שאלה...

שאלה...

איך התנועות נוער והצופים כפרט מצטיירות בעיניכם? מה אתם חושבים? רואים שיש תנועות נוער בעיר? רואים צופים בעיר? ואל תענו תשובות כמו: יש לי חברים שם והם אחלה..

הצופים...

יש לי חברים שם והם אחלה!!! חחח
יופי הגר! ועכשיו תשובה אובייקטיבית: בקשר לקטע של האם יש צופים בעיר-אני לא אענה כי זה יוריד מרמת האובייקטיביות...אבל בעיקרון אני תומכת בכל תנועת נוער. זה דבר נפלא וגאוני! לא משנה מהם הערכים, כל עוד ישנם כאלה (כן שירלי, גם לצופים יש ערכים...) חזקו ואמצו!!!

twigy

New member
טוב אז מחר אני מקים תנועת נוער

והערכים שלה הם ניפוץ חלונות עמידה על הידיים סינוור מכוניות והליכה אחורה על האונה הימנית של הראש אתה חושב שיתפוס לי ?

Superdror

New member
טוב את שאלת....

אז אני אענה לך . בתנועות הנוער, בפרט בצופים ומכבי צעיר אני רואה כדבר דבילי,מיותר ואולי אף בזבוז זמן, מצטער שאני קיצוני מאוד, אבל זה מה שאני חושב עליהם. (ואני מאמין שאתם לא תכו בן אדם בגלל דעותיו, אה ?:> ) בתור ילד, כיתה ג,ד,ה או לא יודע איזו,הצופים ומכבי צעיר נהגו להגיע אל בית ספרנו (ביה"ס רעות) ולהציע לנו להגיע למין מפגש "נסיון" או "היכרות" על מנת לגרום לנו להשתייך אליהם או משהו כזה, הלכתי אל אותם מפגשים ואני זוכר שזה ממש לא עניין אותי ואף היה מפגר וחסר טעם. אם אני זוכר נכון, במקום לעשות לנו פעילות נחמדה או משהו, נתנו לנו לדחוף את הידיים שלנו לדליי צבע מטונפים כאלו ולאחר מכן למרוח את זה על פלקטים שהודבקו על הקיר, רעיון ממש מדהים...:> בכל אופן, לסיכום, כל תנועות הנוער הללו נראות לי בזבוז זמן טוטאלי ואני אישית מכיר אנשים שהולכים לתנועות הנוער האלו רק על מנת לצאת לאותו "טיול שנתי" שהוא אכן אטרקציה מבחינתי בתור אדם שאוהב טיולים ..... מקווה שהבנת את הנקודה שלי ומצטער על היותי קיצוני במקצת, אבל אלו דעותיי......

Superdror

New member
אהה כן והודעה של תמיר מקודם

הזכירה לי לגבי הערכים שלכם........ אין לי מושג לגבי הערכים שאתם מנסים להעביר..... אולם, הערכים של הנוער העובד והלומד די מובנים משמם.. לגבי הצופים ומכבי צעיר אני לא יודע. אני לא מכיר אנשים מהנוער העובד והלומד ועל כן לא אעביר ביקורת... אבל, אנשים שהיו בצופים או מכבי צעיר אני כן מכיר, ואני חייב לציין שהערכים שהם מעבירים לא משהו, אלא אם שתיה, עישון, אלימות וכו´ הם אכן ערכים. ותתקנו אותי אם אני טועה.

למעלה