שאלה....

aשרון

New member
שאלה....

מה אני צריך לעשות כשאני נתקל בבחור שהוא מזל אריה מובהק?,
עד כדי כך שהוא ממש 'מר אגו' ברמות מעצבנות ותמיד חייבים לשמוע ממנו על כל דבר, והוא תמיד צריך להיות צודק, תמיד עקשן, מלגלג עליך בפני אנשים שאתם עובדים ביחד, מפגין בטחון עצמי כל רגע נתון, יש בדיבור שלו משהו מתנשא מאוד והוא חושב (ומנסה לתת לך את ההרגשה) שהוא יותר טוב ממך.

איך אני אמור להתמודד עם בנאדם כזה?

אגב, שנינו סטודנטים באותה הכיתה, אני מזל סרטן והוא אריה.
עברנו תקופה טובה ביחד עד לאחרונה וממש לא ראיתי את זה אצלו, עד שהיחסים בינינו עלו על סרטון וכעבור זמן עשיתי REPLAY בראש והתברר לי שהוא היה ככה כל הזמן.

אני יודע שלא כל האריות כאלה, אבל זה מעצבן אותי כל הזחיחות הזו שלו ואני רוצה לבדוק את העניין מהצד האסטרולוגי.

תודה

הממ..

ראשית, בכל אחד יש יותר משמש, כלומר מן הסתם יש שם עוד כוכבים לא רק השמש במזל אריה.
אבל.. מה שאתה מתאר בדרך כלל לא אמור להפריע לך. עובדה שזה לא הפריע לך עד עכשיו.. אלא אם האריה המוחצן שבו פוגש את האריה המופנם שבך, מתחת לסרטן. זה תעלול מעניין של האגו, חלק חשוב במהותו של כל אריה, אבל לא רק. אם האגו שלך לא היה פעיל ומקבל ביטוי הולם, יתכן וגם היום דרך הביטוי שלו לא היתה מפריעה לך.
עם אנשים כאלה אני בדרך כלל לא מתווכח. הם דווקא הטובים, כי הכל בחוץ, שקוף. אני אומר להם 'אתה צודק' וממשיך הלאה. אבל שווה לבדוק לעומק לא מה הוא עושה, אלא היכן זה פוגש אותך. מעניין לבדוק.
ושאלתך מה עושים? מחייכים.. אם יש לו את הצורך הזה להפגין את כל זה, מן הסתם יש בפנים איזה חור לא קטן שזקוק למסיכה הזו, וזה - כבר לא קשור לאסטרולוגיה אלא לאדם שבו.
וזה - ממש לא משהו שצריך להקשות עליך, אלא דווקא לעורר אמפטיה.

דעתי..

Y. Welis

New member
אריה בד"כ לארג'. לא קטנוני. תן לו להרשים אותך

תן לו אתגר, משהו שיאפשר לו להראות את נדיבותו (לא שהוא פילנטרופ - הכל נועד שיראו אותו).

אם אתם עובדים ביחד, אז 'מס שפתיים' נדרש. צריך להחמיא... או לפחות לא לתת לו את ההרגשה שאתה הולך לגזול ממנו את הפריזורה.

למעלה