שאלה

ארז קל

New member
שאלה

שלום לכולם,

אני לא מעולם השיט אז סליחה על הבורות המופגנת. אני רוצה לקנות מתנה למישהו שמפליג הרבה בקטאמארן. מדובר בסירת מפרש קטנטונת (אם אני זוכר נכון זה נקרא הובי 16 או משהו כזה), שאין עליה שום מכשירים או מערכות.
הוא הזכיר כמה פעמים מערכת של GPS פשוטה שניתן להרכיב על התורן ומראה (בתצוגה גדולה שאפשר לראות ממרחק של כמה מטרים) את הכיוון ומהירות (רגעית) של הסירה. אני מניח שמכשיר כזה יכיל גם קצת זכרון ששומר את המסלול וכיו"ב. אני בא מעולם הריצה ושם יש הרבה מאד שעוני יד שיודעים לעשות את הנ"ל, אבל לא מכיר מוצרים דומים שהם עבור שימוש בים ובגודל מתאים עבור מפרשית.

אם אתם מכירים וממליצים - אשמח לשמוע.

תודה
ארז

שונא מתנות יחיה

אני לא יודע מתי דיברת איתו על העניין אבל היום בכל סמרטפון יש GPS והוא מאפשר בעזרת תכנות פשוטות את כל הפונקציות שיש במכשירים שאתה מדבר עליהם שהם יקרים מאד. אני מציע לך לא להינעל על המכשיר הזה ולהיות פתוח גם להצעות אחרות, כי כמו שהחבר שלך (או כל אדם שאנו מומחה בתחום) לא יודע אילו גדג'טים מדברים אלך בתחום הריצה, סיכוי שאתה תמצא את הגדג'ט שחסר לו בתחום השיט, הוא קטן.

ממליץ לך לדבר עם חנויות הקטמראן ולחפש מוצר דומה לזה של חב' TackTick כשהמוצר הכי פשוט שלהם הוא מצפן עם צג גדול.

בהצלחה.

למעלה