שאלה

bono 126

New member
שאלה

אם הייתם יכולים לבחור שחקן מאי אר שיהייה קרוב משפחה שלכם במי הייתם בוחרים
ועוד משהוא סתם לא קשור לאי אר דווקא לשונאי שיעורי תנ"ך! אחותי ישבה בשיעור תנ"ך מתה משעמום ופתאום שמה
שבראשית זה בעצם ברא
המבין יבין.

../images/Emo6.gif

אממממ.... אני הייתי רוצה שגוראן (שם משפחה - לא טובה בשמות
) יהיה קרוב משפחה שלי.
(עדי, אל תהרגי אותי!) כי אז, אני אוכל לפגוש את נח ווילי! ואם נח ווילי היה קרוב משפחה שלי, אז... אממ... זה יהיה לי מאוד קשה שלא להתנפל עליו....
ו.....אמממ. גוראן פחות יפה...
קרטר
עדי ואני מצאנו תמונה שלו בעיתון היום באיזה שיעור עם פעילות דפוקה, וככה קפצתי בכל הכיתה מאושרת ואז המורה שלנו שאלה אותי מה אני מחזיקה והאתי לה ת´תמונה והיא אמרה "אהההה..." ואז הראתי לה תמונה עוד יותר יפה שלו והיא אמרה: "או-וואאאאא." ואני המשכתי להיות מחורפנת יחד עם עדי ולהתרוצץ בכיתה ואני ממש ממש ממש ממש משעממת אותכם. אז.. אני אשתוק עכשיו.

"אהם, זה לא לדיון בפורום הזה!"

בדיחה פרטית... ואם כבר, אז הייתי רוצה בתור אחות את קלי מרטין כי היא יחסית צעירה לשאר השחקנים ואין לי אחיות, רק אח אחד ועוד חיזזר עם DNA זהה לשל "קופיקו"! עצוב לי... שמוזי!

אני עדה לכך.

יש לו באמת DNA של קופיקו! עד כמה שאני אוהבת אחים קטנים של חברות שלי (ברוב המקרים
) הוא... קוף! *סנירף!*

~*~gaL

New member
יאא שאלה טובה! ../images/Emo13.gif

בואו נראה... למרות שאנתוני אדוארדס נראה איש משפחה כזה, וג´ורג´ קלוני יכול להיות קרוב משפחה מה-זה מגניב ומשעשע בארוחות משפחתיות, אני אגיד מאורה טירני... למה? כי היא דיי מבוגרת בשביל להיות החברה הכי טובה שלי, וכי נוח וויילי בעצם צריך להיות הבן זוג שלי בעולם המושלם אז אי אפשר לבחור בו (ובקשר לזה לא אכפת לי שהוא מבוגר, לעזאזל העולם!). זו שאלה מאד קשה, כי גם לא הייתי מתנגדת להיות קרובה של ג´וליאנה מרגוליס.. אבל אני יכולה להגיד שהשאלה נהיית איכשהו יותר קלה אם את שואלת על מישהו שנמצא כרגע בסדרה. אז גם ג´וליאנה, גם ג´ורג´ וגם אנתוני לא יכולים להיות קרובים שלי. אז מאורה טירני. היא הייתה יכולה להיות האחות שלי והיינו עושוות דברים של אחיות (חי, דו משמעות! :)) או משהו כזה...
ובהחלט ברא
, בהחלט. חחח!

bono 126

New member
אני הייתי בוחרת ב

בהודעה הקודמת (ה"שאלה") לא כתבתי את מי אני רציתי בתור קרוב משפחה אז... עכשיו אני כותבת: גם אני מכל השחקנים הייתי רוצה שמאורה טירני תיהיה קרובת משפחה שלי כי היא מין סבבה כזו (לא יודעת מה קרה לי והתחלתי לדבר פה קצת סנובי) והיא גם בת אז נגיד אני אוכל לדבר איתה נגיד... girls talk נגיד אני לא יכולה להגיד לנוח ווילי שאני חושבת שהוא חתיך?!?! got it?

למעלה