שאלה

eitangefen

New member
שאלה

(כן אני יודע שהרבה זמן לא הייתי כאן) יש לי שאלה.... לאלה שמנסים ווילד כשאני מתרגל ווילד בשלב של הוויברציות אני כבר לא מרגיש עייף בכלל ודווקא די עירני זה גם אצלכם? ואם לא מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה לי

LucidGuess

New member
אתה צודק, זה נכון מאד

בשלב הוויברציות באמת מרגישים הרבה יותר עירניים ומודעים, קראתי בכמה מקומות שכאשר אתה מגיע לשלב הוויברציות אתה יכול כבר להפסיק להתרכז בדבר שאתה מתרכז בו, ופשוט להתחיל לעשות נסיונות כניסה לתוך החלום, בשלב הוויברציות כבר ממש קל לישמור על מודעות עצמית ואין סכנה לאבד אותה, השלב הקשה זה להגיע עד לוויברציות, אבל כשאתה מגיע אליהן אתה נמצא כבר על ראש הגיבעה, סיימת את שלב הטיפוס, וכל מה שנשאר לך לעשות הוא לתת לעצמך ליגלוש במורד הגיבעה, בצידה השני... ישירות לתוך חלום הצלול מגניב...
Lucid

eitangefen

New member
כן וגם....

אחרי שכל זה קורה לי אני לא מצליח להיכנס לחלום צלול ניסיתי הכל סחרור והכל אני פשוט רואה שחור מולי ואני מרגיש כל כך עירני ואני מחכה ומחכה וכלום לא עוזר וזה משגע אותי זה גם קשה לא לזוז כל הזמן יש עצות בשבילי?

LucidGuess

New member
כן יש לי כמה הצעות

האמת שגם אני מנסה להתאמן הרבה על ווילד הבעיה שכמעט כמעט תמיד אני באופן אוטומטי קם לכבות את השעון ושוכח מהווילד וחוזר לישון רגיל... ההמלצות שלי הן - 1. נסה לעשות זה אחרי 5 שעות שינה ( או אפילו אחרי 4.5 או 4 שעות אם לפני זה ישנת בצהריים או שבאותו יום ישנת עד שעה מאוחרת בבוקר ) 2. אל תנסה את זה בשעות שכבר יש אור! כי אז הגוף שלך מתחיל באופן אוטומתי להתעורר. נסה לעשות את זה רק בשעות כמו 4:30 או 5:00 בבוקר, שעות שעוד חשוך, ויש שקט והרבה יותר קל להרדם. 3. נסה ווילד מיד אחרי שהשעון מעיר אותך, שים אותו ליד המיטה, וברגע שהיא מעיר אותך כבה אותו ומיד נסה ווילד בלי לקום בכלל מהמיטה! Lucid

Variety

New member
תגובה

היי, מה נשמע? תראה, באומנם עוד לא הצלחתי לשלוט בווילד אבל אני מנסה כשאני יכול. מה שאני מציע לך, מנסיון, תלמד צורות שונות של נשימה. הנשימה מאוד עוזרת ויכולה לגרום לתחושות שונות שמקרבות אותך לווילד. אם תלמד צורה טובה של נשימה שמתאימה לך, אני מאמין שתכנס לשלבים יותר עמוקים וקרובים יותר. בקשר לנשימה, הייתי ממליץ לך לחפש בגוגל בGroups. אתה צריך להכנס לalt.dreams.lucid או שתחפש גם דברים שקשורים לOOBE (חח"ג). אולי זה נקרא OBE . כשאתה מגיע לשם, תחפש על נשימה וווילד. מקווה שעזרתי, לל"ט.

למעלה