שאלה

שאלה

שאלתי כיצד עלי להתנהל מול X בהשתלמות?
מדובר על השתלמות עם מישהו שלימד אותי בעבר והיה ביננו קשר ידידותית גם לאחר מכן ,ומעביר השתלמות שאני צריכה לעבור ,
נסגר ביננו מעגל בשיחה כיפית ונעימה .
אך אז שהשיחה התרחשה חשבתי שלא אפגוש אותו שוב יותר .
והנה אני נאלצת לפגוש אותו במסגרת מקצועית כשהוא המרצה.
למרות שדברים הסתיימו טוב ביננו לא יודעת כיצד להתנהל מולו.
ולכן שאלתי כיצד עלי להתנהל מול X בהשתלמות?
יצא:
תוצאות הפריסה הבין-אישית המורחבת:
צד השואל:
- חמש החרבות-תחושת הפסד אני ניהלתי איתו שיחה סגירה ואולי מרגישה עכשיו מופסדת כי נאלצת להתמודד שוב ולפגוש בו.
- מלכת החרבות-ראייה שכלתנית עפ"י ההגיון ללא רגש
הצד השני:
- שש החרבות-?
- המאהבים- לא ברור לי איפה יש לו התלבטות?
מה עוזר - מלך החרבות-להסתכל על הדברים בצורה שכלתנית ומקצועית
מה מפריע - שבע המטבעות-לא לבוא עם ציפיות כדי לא להתאכזב
פוטנציאל הקשר:
- שש המטבעות-נתינה הדדית מקצועית נעימה
- כוהן גדול-הליכה במסגרת
עדיין לא מצליחה להבין איך להתנהל מולו כי הקשר ביננו היה יותר ממקצועי, בהשתלמות האם עליי להתנהל בקורקטיות ושכלתנות בלבד ?
וכאילו לשכוח ולהתעלם מהידידות שהייתה ביננו??
הנתק ביננו לא ארוך מס' חודשים מועט.

רחליקה האחת

Member
מנהל
לומדת את עצמה ברוכה הבאה

שניכם באים למערכת מרצה-סטודנטיתעם טען כבד של יסוד האוויר.

שאלתך היתה כיצד להתנהל מולו.

על פי הקלפים פוטנציאל הקשר מלמד על הכרח ללמוד לקחים מהעבר ולהמנע מלעורר הפעם ציפיות סרק.

המלצת הקלפים:

נצרי את המטענים שבליבך ומחלי מעט על כבודך.

את אנרגיית הכאב הדחיקי.

אגו עשוי להיות חרב פיפיות!

הערה ממני:

לא קל להיות בצד המנצח ובפרט אם מדובר בנצחון פירוס...

בהצלחה,

רחליקה

שאלה

רחליקה..
אכו יסוד האוויר דומיננטי כי מוטרדת מהעניין ושוקלת לוותר על ההשתלמות ולחפש אלטרנטיבה אחרת,
שתהיה כרוכה במאמץ וקושי מבחינתי (רחוק מהבית מאוד, הרבה שעות, סביבה לא מוכרת)
לא כ"כ הבנתי את הכוונה בלמחול על כבודי?
אכן אני פגועה ולכן ברור לי להדחיק .
אבל האם להיות קורקטית בלבד?, חביבה? , חברותית, ?לשמור פרופיל נמוך ולהתרחק?
לא יודעת איך להתנהג , עבר ביננו הרבה . וזו לא סיטואציה פשוטה עבורי הייתי מעדיפה לא להיות בה.
שום ניצחון לא היה רק הפסד וצער מחינתי ושוקלת לוותר כדי להימנע מכאב שעשוי שוב לחזור .. ותחושת פגיעה

רחליקה האחת

Member
מנהל
לומדת את עצמה לדעת יקרה

תודה על המשוב.

לדעתי, קשה להדחיק רגשות. במיוחד כשהאובייקט קרוב.

אינני יודעת מה לייעץ לך יקרה. מצטערת.

מחבקת מכאן ומאחלת לך הצלחה בכל שתבחרי.

רחליקה

idanmeri

New member
היי

האם את מעוניינת לפתח את הקשר ביניכם לקשר זוגי? (רק כשסיימתי לכתוב, הבנתי שאולי את בעצם לא התכוונת לזוגיות).
אם כן- זהו הפירוש:

המפריסה הזו ניתן לראות שהצד שלך הוא צד שכלי. את פועלת לגביו לפי ההיגיון והשכל הקר. מלכת החרבות מראה שאת רצינית בעניין איתו,
ואת מוכנה לעשות הכל כדי שהוא יסתכל עליך בצורה יפה. את רוצה שהוא יעריך אותך.
הקלף מדבר על רצינות וכל חשיבה שכלית קרה (מלכת החרבות). זה יכול לציין שאת מנסה להתנהל איתו בקור רוח ובהיגיון.
5 החרבות לדעתי רומז על כך שאת קצת נרתעת, ונמנעת מלהתקדם איתו הלאה, את נשארת במקום,
והקלף ממליץ לך להחליט: או להמשיך ולהתקדם בנושא- כלומר, להתקרב אליו יותר, לקבוע דייטים וכו',
או להחליט שזה לא מתאים לך. בכל מקרה את צריכה לבחור אחד מהשניים, ולא להישאר במצב שבו את נמצאת היום.

לגבי הצד השני: נראה שהוא מאוד עמוס בהשתלמויות, אין לו מספיק זמן בשבילך, והוא מרגיש צורך לצאת לחופשה (אולי מדובר בבילויים איתך).

מה שעוזר: צורת תקשורת יפה ביניכם, נעימות, ההרמוניה שביניכם. אלה גם ההמלצות שלך בנושא השאלה ששאלת. עלייך להתנהג איתו בצורה הרמונית ופייסנית. לתקשר איתו בצורה עדינה.

מה מפריע: האם את מאוכזבת ממנו?

פוטנציאל הקשר נראה נפלא! הכהן הגדול מדבר על האמת. הפוטנציאל הוא לקשר אמתי, שאת יודעת בדיוק מה נכון לך. 6 מטבעות מראה שאת הולכת בכיוון הנכון, אך ההמלצה היא לא לנוח על זרי הדפנה ברגע שבו תשיגי אותו, כיוון שאז את עלולה לאבד אותו.

idanmeri

New member
שכחתי לציין, שבפריסה הנ"ל

יסוד המים חסר, שכן הדבר מלמד על תקיעות שלך בנושא השאלה.

רשף כשף

New member
לדעתי :)

לפי הקלפים מדובר בנושא מקצועי שצריך לבוא לידי ביטוי ביניכם,
ולכן ההמלצה עבורך היא לשים את הרגש בצד ולנהוג מבחינה מקצועית נטו.

ובהרחבה:

מבחינה אישית, אכן ניכר צער וקושי (5+מלכת החרבות), כעת זה לא הזמן להתמודד איתו על הנושא הרגשי (7 מטבעות), אלא להתמקד בלימוד המקצועי נטו (מלך החרבות).

תוכלי ללמוד הרבה מההשתלמות הזו (6 מטבעות) ולא כדאי לוותר עליה, זה יאפשר לך גם לשדרג את קורות החיים שלך (הכהן).

כך גם לגבי הצד שלו, הוא מוכן לבוא לך לעזר מבחינה מקצועית (6 חרבות), לא כדאי לעמת איתו עם הבחירה שנעשתה בעבר (האוהבים), כי הוא לא שם.

בהצלחה!

רשף כשף

New member
לא יותר טוב, אלא פשוט אחר

וטוב שיש כל כך הרבה דעות שמגיעות ליותר רבדים ותכונות בנפשו של השואל ובפריסה עצמה.

למעלה