שאלה

שאלה

איזה עונש מגיע למישהו שהבטיח ולא קיים? איזה עונש מגיע למישהו שסמכת עליו ואיכזב? ואני כמובן צריכה עונשים מקוריים........ אני סומכת עליכם ואל תאכזבו.....

הייתה פה איזה אחת שדברה על..

הסרת שיער בדבר כואב אייייייי

קרמבובת

New member
ושוב האחים שלי נכנסים לתמונה ../images/Emo6.gif

נתנו לי להחזיק תבנית ביצים בדרך מהאוטו הביתה והלכו מאחורי ודיגדגו אותי באוזן עם גבעול יבש..ואני ככה עם הכתף...מנסה להעיף משם את מה שמפריע לי.. רק כשהתחילו לצחוק ראיתי שהם מאחורי..רציתי להרוג אותם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סנדי32

New member
אם יש לו סיבה מוצדקת.........

תלוי מי זה ,תלוי מדוע הוא איכזב, לפי דעתי זה מורכב יותר, אי אפשר לבוא ולומר את זה שהבטיח ולא קיים הייתי מענישה בזה שלא מדברת איתו או שאני לא אצא איתו או איתה את רואה זה תלוי במי מדובר . לפעמים יש גם סיבות מוצדקות זה שהבטיח ולא קיים אולי הוא פשוט עבר משבר בתוכו או שעבר עליו יום עמוס והוא שכח זה קורא כולנו בניי אדם ואני במקומך לא הייתי מענישה פשוט הייתי יושבת ומשוחחת כמובן אם הוא איש שיחה נורמאלי מקווה שעזרתי לך מואהההההההההה
[URL='http://'] גמר חתימה טובה[/URL]
אהממממממ....... אולי לא תתיחסי למילותי בעלי אומר שאני יותר מדיי טובה בגלל זה אכלתי אותה עם המון חברות ובגלל זה הוא מת עליי כי אני סולחת מהר (מטבעי אני לא אוהבת ויכוחים ולא עונשים )

אפרסק 28

New member
שאלה מעניינת...

באמת איזה עונש אם מישהי לא עומדת במה שהיא הבטיחה ולא מקיימת מה שאמרה שתעשה......

עונש מקורי את רוצה?

תופסת אותו....מפשיטה אותו....קושרת לו את הידיים.....מענגת אותו כמו שצריך, אבל לא נותנת לו לגמור....... אין עונש גדול מזה...תזכרי...

מייקי!!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

ת´אמת שאלה אבל מכל הלב, איך בדיוק אבל אני רצינית אחרי שקושרים ומפשיטים ומענגים עדין אתם לא גומרים, בבקשה תשכיל אותי זה די מעניין לי!

nightroll

New member
אל תשאלי אותי

אני מהסוג המפגר, שמתרגז, נעלב, מתנפח מכעס, אומר שלעולם לא יסלח, ואז כמו פראייר חוזר.

למעלה