שאלה

ANGEL N

New member
שאלה

מתי שודרה העונה השישית של באפי בפעם הראשונה (אני מניח שהיא שודרה לראשונה בארה"ב) אז מתי זה היה?

ANGEL N

New member
משהוא קרא את הספר של באפי ואנג´ל...

גם אני חושב שהעונה השישית שודרה בספטמבר 2001 עד 2002. שאלתי את השאלה כי קניתי את הספר "UNSEEN- DOOR TO ALTERNITY" משהוא קרא את הספר? אני קורא אותו כי אני צריך להשתפר באנגלית. השאלה היא האם הוא מסתמך על העונה השישית, אני לא רוצה שהוא יהרוס לי את העונה השישית, אז אם מישהוא קרא ויכול לענות לי אז זה יעזור לי תודה. אני לא חושב שהוא מסתמך על העונה השישית, אולי עד העונה החמישית!

idanyd

New member
באפי לעונותיה

צריך להתייחס אל באפי והסקובי´ס כאילו הם נולדו ב-1981 (הי, זו גם השנה שלי. מוזר - בזמן שאני למדתי לבגרויות הם עסקו בפיצוץ ראש העיר. אח, אמריקה...), ולזכור שהסדרה מתחילה בכיתה י´ (כמו כל סדרת נעורים אמריקאית. זה נותן ליוצרים שלוש עונות של בי"ס, לפני שהם צריכים להמציא קולג´ קרוב בו כולם יחלטיו ללמוד בסופו של דבר, אחרי שרוב האוניברסיטאות המובילות קיבלו חצי מהגיבורים). כל עונה מתחילה בתחילת הלימודים, או מקסימום סוף החופש. מה שאומר: עונה 1 - 1996-97; עונה 2 - 1997-98; עונה 3 - 1998-99; עונה 4 - 1999-2000; עונה 5 - 2000-01; עונה 6 - 2001-02; וב-24 לספטמבר השנה (אם אני לא טועה בתאריך) - העונה השביעית באה עלינו לטובה. באפי וחבורתה כבר השנה השלישית בקולג´, בעוד אני רק לפני שחרור (בואו כולם נזיל דמעה ביחד).

trilliane

Well-known member
מנהל
עונה ראשונה היא רק חצי עונה

והיא התחילה באמצע עונת השידורים, וגם באמצע שנת הלימודים של כיתה י´ (באפי מצליחה לשרוף בכשרון את אולם ההתעמלות בביה"ס, מסולקת ועוברת עם אמה באמצע השנה לסאנידייל). בקיצור - היא התחילה ב-1997 כנראה אחרי ינואר. לא יודעת אם בפועל זה יצא אכן אחרי ינואר, אבל כיוון שהיומולדת של באפי הוא בסוף ינואר (משהו באיזור התאריכים 18-20 בינואר 81) ולמרות שלא ממש היו מקובעים על התאריך כבר בעונה הראשונה, זה מסתדר יופי... מסקנתי הפרטית: את יומולדת 16 היא עוד חגגה בלוס אנג´לס (ככל הנראה) ולפיכך לא זכינו לראות אותו בסדרה.

idanyd

New member
תחילת העונה

כעקרון, אני מניח שאת צודקת בטענה שלך, אבל ב-"The Witch" הופיע שלט שהיה כתוב עליו משהו בסגנון "Sunnydale High 1996 Cheerleaders tryouts", ולכן אני מניח שמדובר היה בסוף 1996.

trilliane

Well-known member
מנהל
וזו אכן נחשבת לפשלה... ../images/Emo8.gif

מה שמכונה באנגלית goof. אני מצטטת מהבאפי-גייד: The whiteboard in the first tryout scene reads "1996 Cheerleading Tryouts." This, put together with the fact that it´s the high school basketball season, would seem to imply that the action of the series is taking place in early 1996... a full year earlier than the show´s actual airing. אופציה: העונה הראשונה אכן צולמה מראש, ולקח זמן עד ששידרו אותה... ייתכן שחשבו שהיא תשודר קודם לכן, או שמישהו לא חשב עד הסוף ושכח שעד שהיא תשודר זה כבר יהיה 1997... בכל אופן, הסדרה עצמה החלה להיות משודרת אך ורק ב-1997, ועכשיו אחרי שנכנסתי לאתר, אני יכולה אפילו לנקוב בתאריך המדויק: 10.3.97. (וזה אפילו יוצא אחרי ינואר מה שמסדר את הכל יפה במקום... הידד!
).

ומישהו זוכר אולי...

מתי התחילו לשדר את הסדרה בארץ? אני משום מה הייתי תמיד תחת האשליה שזה היה כשהייתי בסביבות גיל 16,17. אבל אבל אם התחילו לשדר אותה בארה"ב רק ב97 זה כנראה אומר שהייתי כבר איי שם בסביבות הצבא... (אהממממ, תגידו, אני עוד יכולה לנסות להכחיש את הגיל האמיתי שלי, או שכבר מאוחר מדי?)

A Pig in a Cage

New member
התחילו לשדר בארץ

כשהייתי בכתה ט´ (ככה אני זוכר את זה) מה שאומר ב 97/98

ANGEL N

New member
לדעתי בארץ שידרו...

את העונה הראשונה והשניה ברצף לא? לפי מה שאני זוכר זה היה ברצף, כי בטח הם התחילו לשדר את הסידרה רק ב98 בארץ, וב99 שודרה כבר העונה השלישית בודאות (אני זוכר כי הייתי באבט"ש הראשון שלי!!!)

A Pig in a Cage

New member
אין לי מושג

למען האמת, בקושי ראיתי את העונה השניה (!!!) ומה שכן ראיתי היה רק בביפ, אבל אני כן יודע שהשידורים עצמם התחילו בשנת הלימודים של 97/98, אז כנראה שנינו צודקים

כן,

העונה הראשונה והשניה שודרו אחת אחרי השניה בערוץ 2, אני זוכרת שבפרק הראשון של העונה השנייה אמרו previously on buffy the vampire slayer, ותירגמו את זה ´בעונה הקודמת של באפי..´ לעומת זאת היתה הפסקה די ארוכה עד העונה השלישית, ומאז לא נראה סימן באופק של באפי בערוץ 2 וגם לא יהיה. ow well. ואל.

ANGEL N

New member
אני עדיין מקווה שבאפי יחזור ל...

להיות משודר בערוץ 2 (כשביפ ירד) עם "אנג´ל"

idan3k

New member
ביפ לא ירד...

לא יתנו לו לרדת הדבר היחיד שיכול לקרות זה שהוא יעבור ליס ואני לא מאמין שזה יקרה...

עופר8

New member
זה לא נכון

בין העונה השנייה לשלישית הייתה הפסקה של שבועיים בלבד מקסימום שלוש. ערוץ 2 להבדיל מביפ שידר לנו את באפי בהפרש של חודשיים!!! מארה"ב אבל לא נסלח לו שקטע אותה בסוף העונה השלישית ועוד לכל כך הרבה זמן...

אני חושבת

שצריך להיות כתוב בפנים באיזה איזור של עונה זה עוסק.. בעמודים הראשונים. אבל רוב הסיכויים שזה לא קורה בזמן העונה השישית, לא נכתבו עדיין הרבה ספרים באיזור השישית, מהסיבה הפשוטה שבאמת בהרבה מדינות היא עדיין לא שודרה על המסך. לפי מה שאני קוראת מאחור, זה באיזור הראשונה של אנג´ל ורביעית של באפי, משהו בסגנון. ואל.

ANGEL N

New member
צודקת!

אחרי קריאה של כל ה"אותיות הקטנות" גיליתי שכתוב שהספר הוא בין העונה ה-4 ל- 5 של באפי ובין ה-1 ל-2 של אנג´ל. תודה לכולם על הבירורים :)

למעלה