כמה הערות לגבי מה שרשמתבעונה 7 :
אני גם לא אקנה את זה אם היא תתחיל לרצוח או תעזור לו להעביר חלקי גופות ממקום למקום.
מצד שני, לגלות שאחיך הוא רוצח סידרתי ולהכניס אותו אליך הביתה (לנסות לעשות מן "מרפאת גמילה" 24/7) זה גם לא משהו שקשה לקבל במציאות....
נראה לי שכל הדיבורים על עונה 9 הם הייפ של מעריצים ברשת. עוד ביח"צ של עונה 7 ציינו שהסידרה תסתיים בעונה 8 - עובדה שהרבה אנשים בחרו להתעלם ממנה.
כל עוד לא פירסמו משהו רשמי- הכל יכול להיות.
לגבי סם ההרדמה אצל לגווארטה- דקסטר ציין בקריינות שהו נתן לה חצי מנה כדי שלא יופיע בדם (עוד סיבה, חוץ מעליליתית, למה היא התעוררה כשדברה נכנסה). אבל לגבי אסטרדה- כן, בהחלט.
מה שצריכים להסביר לנו- מה בדיוק קרה אחרי- מה דקסטר עשה כדי לטשטש ראיות? הרי כמו שכתבת, הקליע של דב בתוך לגווארטה (לגבי אסטרדה- נראה שלגווארטה ירתה בו, אז זה יורד מהפרק). דב שם, זה לא שהוא יכול לקחת את הזמן ולחטט להנאתו בגופה של לגווארטה תוך כדי שדב מסתכלת ובוכה בהיסטריה....
לגבי הצווים, אני חושבת שאחרי שדקס הפליל את לגווארטה וגרם לזה להראות כאילו היא רודפת אותו בגלל עניין אישי (דוקס) הצווים לא יהיו משהו קריטי בעלילה, חושבת שהם גם לא יצאו עדיין לפועל (לא נחתמו ע"י שופט, לא הועברו מהמדפסת של לגווארטה למשטרה, וכו'). דקסטר אומר משהו על הסטטוס שלהם כשפרץ לבית וגילה אותם.