שאלה

שאלה

שלום רב! יש לי שאלה, מאוד מבקשת את עזרתך אולי על מנת לקבל מעט רוגע לפני כ- שלושה חושדים אמא שלי ז״ל נפטרה, מאז אני מרגישה מאוד לא טוב, בצעתי בדיקות דם כלליות תודה לאל, הכל בסדר, אמי מאוד לא רגועה מרגישה חלשה וכל כאב קטן מלחיץ אותי, כולם אומרים שזה לחץ נפשי, האם זה כך , האם הענן השחור שמעליי יעבור כבר ואראה מעט אור, אשמח לקבל תשובה ואולי טיפ להמשך . תודה.

נשמע כמו תהליך טבעי שאת עוברת

והיציאה ממנו תלויה בעיקר בך. אבל.. זה לא קשור לאסטרולוגיה, אלא רק לך עצמך. תרגישי טוב.

תהליך של אבל נמשך כשנה,

את כנראה מביעה את האבל שלך באמצעות הגוף, וזה עד כמה שהבנתי וידיעותיי הצנועות מעיד על קושי להביע רגשות.
דברי על זה.
חפשי בגוגל תהליכי אבל ועיבודם.
בהצלחה

שאלה

שאלה נוספת פרפר כחול, ידוע לך על אנשים. מצבי שהבדיקות שלהם טובות והכל כואב חדשושת מגיעות? אך הופכים את המחשבות ובכלל לאופטימיות?

מכירה מישהי

שההסטוריה שלה בילדות ונעורים היתה קשה. (גלוי עריות,לידה והטבעת הוולד ע"י אימה).
היום היא טוענת שאיננה שומעת טוב וכל הבדיקות שעשו לה מראות שהכל תקין.

עבדתי בפנימיה לנערות שהביעו מצוקה באמצעות מחושים שונים. הבדיקות הראו שהן בריאות לחלוטין.

אני מכירה אישה שכאביה "נודדים" מאיבר לאיבר...

אגב, תוך כדי כתיבה אני נזכרת שמצבים כאלה עשויים להעיד על דיכאון,
וטיפול בציפרלקס משפר מאוד את התחושות ו/או את מצב הרוח.
שווה מאוד לנסות בהתייעצות עם רופא שהוא מומחה לרפואת המשפחה או פסיכיאטור.

מאחלת בריאות טובה ומצב רוח טוב.

תהליך ארוך אבל אפשר לקצר אותו

אפשר לעשות עבודת עומק אמיתית בדמיון מודרך, להפרד בעדינות לשלום, ולהחזיר אותך לעצמך. זה מרתק, וזה אפשרי - צריך אבל הרבה מוכנות שלך, כי הרבה אנשים לא מוכנים להפרד באמת כי הם מרגישים מעין 'בגידה' כשהם נפרדים, ולא תמיד מבינים שברגע שאתה מרפה ומפסיק להעניש את עצמך על כך שאתה נשארת - כוח החיים מוביל אותך בשקט למחוזות אחרים.

יאיר תודה

נשמע מעניין, אני מאזור הצפון, ידוע לך באזור למי ניתן לפנות? שוב תודה וסוף שבוע נפלא.

Y. Welis

New member
זמן פחות עקרוני, מה שחשוב הם שלבי האבל

http://he.wikipedia.org/wiki/מודל_קובלר-רוס

יש חמישה שצריך לעבור. האחרון שבהם הוא הויתור.

כמו הרבה דברים אחרים, הוא מתחיל מדבר קטן. המחווה הקטנה ביותר האפשרית. זה יפתח את הדרך להגעה אל ההשלמה.

לדעתי חשוב לשלב את האדם שאבד בתוך הזיכרון היומי. מה הוא היה אומר. מה הוא היה מציע. איך המורשת שלו/שלה תשפיע.

היי,בספר "לחנך את הנרי" מתואר מצב שבו

הנרי מתדיין עם אביו המת, עם מה שהבין בקשר להוריו ומה שהוא מבין כעת.
המון הברקות סטנדאפיסטיות מצחיקות, שמקילות קצת על הכאב שהספר מעורר.
המחבר הוא האוורד ג'ייקובסון.

למעלה