שאלה .

שאלה .

יש לי קושי כבר מ 2009 .לגבי עבודות ,כל מה שהיה בטוח עבורי כבר לא זאת אומנם רק תחושה ,אבל זה מה שקורה והבנתי שזה בגלל מעבר פלוטו על השמש.אני עובדת במקום מסוים מ 1.9 .2009 וכל הזמן בחששות שחס וחלילה לא יפטר.למרות שאני יודעת בוודעות שהוא מאוד מאריך אותי ואין מצב שיפטר אותי .אבל החששות כל הזמן נמצאות בעיקר בגלל גילי 55.שאתקל בקושי במציאת עבודות ,למרות שאני יודעת שזה ממש לא אמיתי ,אבל יש חששות וחוסר ביטחון .וגם ניתוק של חברויות בקיצור קילוף של כל מה שלא מתאים לי .מתי זה יעלם ?והאם אפשר לראות שינוי במקום עבודתי ?

nomi12

New member
פלוטו עבר כבר מזמן את השמש שלך. אולי זה בגלל

נפטון בבית השישי.

פלוטו על מרקורי כוכב התקשורת

וזה מה שהוא בעצם עושה: מקלף חברים שהחברות איתם כבר מיצתה את עצמה, ויביא לך חברים חדשים שאיתם התקשורת תהיה עמוקה ומשמעותית יותר. הזוית שעושה לך את השאר היא זוית הפעולה בין אורנוס לשמש, זו זוית של שינויים משמעותיים גישה אחרת וגם פחדי נטישה ועזיבה שתיארת. קצת סבלנות - וזה יעבור.. אבל אולי זה ימריץ אותך במקביל למה שאת עושה עכשיו לחפש גם דברים אחרים בעלי משמעות רבה יותר עבורך.

שנה ומשהו, אבל הוא יביא איתו גם בונוסים

משהו בתקשורת שלך ישתנה, תוכלי לבטא רגשות ביתר קלות, תכירי אנשים עם עוצמה.. לדעתי יהיה לך מעניין. יש אנשים שבמצב כזה למשל לוקחים סדנה רוחנית, או לומדים במקביל לעבודה גם משהו טיפולי.

למעלה