שאלה

חדשה11

New member
שאלה

האם עבודת מישקולות של 12 קילו עבודת רגליים בעמידה בערך 15 דקות או פחות יכולה לעצור ירידה במישקל? או עליה כמובן שאני מיתכוונת במשך תקופה מעל חודש ויותר

yaronm

New member
לא ברור

כמה חזרות את מצליחה לעשות עם המשקל הזה?? איזה סוג אימונים את עושה?? תוצאה של אימוני משקולות יכולה להיות לשני הכוונים אבל התוצאה לא תיהיה מיידית, לא תעצור התקדמות בבת אחת. בכל אופן תני קצת יותר פרטים ותקבלי לך תשובה יותר מדוייקת

חדשה11

New member
תגובה

קודם תודה על התשובה האימונים שאני עושה כבר הרבה זמן בזמן האחרון אני נותנת קצת חופש לשרירים לנוח ועושה אותם תרגילים ללא מישקולות ...אבל אני כן מיתקוונת להמשיך קצת קשה לי להגיד את השמות בגלל שאני מכירה אותם בשמות באנגלית אבל לדוגמא סקווט רגליים פשוקות רגלים קרובות אני עושה דייד ליפט אני רואה שכובתים פה תאומיים אני לא יודעת מה זה באנגלית אבל אני עושה הרבה תרגילי רגליים למיניהם בעמידה אני כבר הרבה זמן עושה את זה לא מאתמול שילשום יש לי רגליים מאוד חזקות עם כבר אני פה ושואלת יש לי עוד שאלה מאוד קשה לי עם תרגילי ידיים שבהם אני מישתמשת עם מישקולות הרבה פחות אני לא יכולה יותר מי 10 בייספקורלס עם מישקולת של 6 קילו אני יכולה לעשות מעל חודש את אותו דבר ועדיין נורא קשה לי למה? בייספקורלס זאת רק דוגמא אחת של תרגילים לידיים שאני עושה

חדשה11

New member
למה לא עונים לי פה ?

האם זה לא נישמע שאני מיתעמלת מספיק טוב לפורום הזה??????????

spidey1

New member
מצטער נשמה

אני לא עד כדי כך מבין בשביל לעזור לך אבל תנסי את רמי אולי בפרטי או את אלי

משקל

עליה או ירידה במשקל תלויה במאזן הקלורי שלך (שלילי או חיובי). עבודה כנגד התנגדות יכולה לעלות מסת שריר שתגרום לחילוף חומרים טוב יותר שישפיע בצורה מעטה על ההוצאה האנרגטית (יחסית לתזונה נכונה או עבודה אירובית).

אלי ו.

New member
שלום לך חדשה

ושוב אנו נפגשים.. תאומים הם Calves בייספ קורלס הם כפיפות מרפקים. ולשאלתך, אנחנו לא אוהבים לדבר על משקל. יותר אוהבים לדבר על סוגי רקמות. תרגילי כח לא יעצרו ירידה בשומן. הם עשויים להוסיף מעט מסת שריר. (נשים לא יכולות בדרכים טבעיות להפוך למאוד שריריות) יכול להיות (בייחוד אצל מתחילים) שתעלי קצת במסת שריר ותרדי קצת בשומן כך שלא תראי הבדלים במשקל אבל אז תרגישי את ההבדל בהיקפים.

חדשה11

New member
תודה ושאלה

תודה אלי CALVES אני גם עושה בין היתר האם יש דרך ליבדוק מסת שריר יש לי לעומת שומן? יש איזה דרך ביתית ליבדוק?

אלי ו.

New member
בדיקת אחוזי שומן

קודם כל אני שמח שאת מבינה שהמשקל לבדו אינו אינדיקציה להשמנה אלא הנושא מורכב קצת יותר. כנסי למאמרים, וקראי את המאמר של רמי "שאלות ותשובות נפוצות בנושא חיטוב והרזיה" יש שם הסבר מלומד על כל השיטות ועוד אינפורמציה חשובה. בכלל, מומלץ לך, ולכל המשתתפים לעבור על המאמרים. זה מאוד יעזור למקד את השאלות.

למעלה