שאלה...

BiGuy3000

New member
שאלה...

למישהו פה יש S-BOX
אם כן, האם אתם מרוצים ממנו
מה הם היתרונות
ומה הם החסונות
זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש חשוב לי, אז בבקשה תענו
תודה,

BiGuy3000

New member
עוד פעם../images/Emo70.gif

נווווו, היו פה כמה אנשים עם S-BOX
אני זוכר
אז בבקשה תענו
תודה,

גיא טל

New member
משיח... סוף פסוק ../images/Emo8.gif

הסבה למכשיר הפלייסטיישן 2 עושים פעם אחת בלבד (ב- 95% מהמקרים), ולכן עדיף לעשות את הצ´יפ האולטימטיבי- שהוא, ללא ספק, המשיח.

BiGuy3000

New member
אוקיי...

תודה על התגובות (הרבות...), אבל... רק ביקשתי דעה על הS-BOX... ולדעת כיצד הוא מתפקד... ואם הוא קורא משחקים צרובים טוב... לא ביקשתי המלצות על צ´יפים... יש לי מספיק כאלה, תאמין לי... אבל תודה בכל מקרה
מישהו אחר רוצה להמליץ
למנוע ממני לקנות את זה
להגיד פניני חוכמה
נו, קדימה
דברו

EU

New member
לי יש

אם אתה תשמור על בדיסקים שמעלים את הג´ק טוב אז תקנה הוא טוב אבל אם תוכל עדיף לקנות משיח בלי הדיסקים הכי נוח

BiGuy3000

New member
אין...

החלטתי שאני קצת מוגבל כספית בשביל משיח... אני גם לא כ"כ צריך את כל האפשרויות שיש במשיח... יש לי DVD מולטיזון בסלון... כך שאני לא צופה בDVD בPS2... אז כל מה שאני צריך זה שיהיה אפשר פשוט לצרוב את המשחק, ולשחק. אז אני הולך סופית על הS-BOX
תודה לכולם
נ.ב אני נורא אוהב לעשות SWAPPING... אני עושה את זה עם הממורי קארד שלי, ואני כבר רגיל... ובקשר לשמירת הדיסקים... תאמין לי, אני שומר על הדיסקים שלי בניילונים... טוב, לא עד כדי כך... שלכם,

MoTnT

New member
קבלו תשובה סופית...

קניתי PS2 ולאחר התלבטויות קשות בין להחליט להתקין צ´יפ זול עם הרבה חסרונות או לבין "המשיח" שעושה הכל, החלטתי על לקחת את המשיח, ושמתקין מנוסה ואמין מתקין אותו ומחזיר לך את ה-PS2 בריא ושלם ו-"הכל יכול". בקיצור, אני שמח ומרוצה שבחרתי ב"משיח" ולא בצ´יפ אחר ואני ממליץ לכולכם לקחת אותו.

shaikn

New member
המשיח לא פותח את איזורי הצפיה בDVD

של הפלייסטיישן 2 צריך את דיסק הDVD REGION X כדי לפתוח אותם.

BiGuy3000

New member
טוב...

טעות שלי... בכל מקרה, אני משיג פחות או יותר את מה שאני רוצה מהS-BOX, אז אני לא אבזבז עוד כסף על משיח...
נ.ב אני מקבל עם הS-BOX גם DVD REGION X... שיהיה
אני אשתמש אם אני ארצה...

eranho

New member
לסיכום....

אז אני רוצה להבין, ה-SBOX עובד בדיוק כמו המשיח (חוץ מהחלפת הדיסקים כמובן)? ז"א שהוא מריץ את הכל?

BiGuy3000

New member
מה...

מה אלו משחקי DVD
מה מאפיין אותם
האם ניתן לקנות אותם
אם כן, כיצד נראת האריזה שלהם (גובה, צורה...)
זה ממש חשוב
תודה,

BiGuy3000

New member
הקפצה../images/Emo70.gif

אף אחד לא יודע
זה ממש ממש ממש חשוב לי
ענו בבקשה

SolidSnake

New member
משחקי די וי די הם משחקים

על גבי מדיות של די וי די, לא סי די. משחקים לפס2 שלוקחים יותר מ 800 מגה בייט נוצרים על גבי מדיות של די וי די. Final Fantasy X הוא די וי די, Metal Gear Solid 2 הוא די וי די, Devil May Cry הוא גם די וי די. לסיכום, רוב המשחקים הטובים הם די וי די.

bond 088

New member
SBOX כן מפעיל DVD

עובדה שאני משחק במטאל גיר סוליד עכשיו

למעלה