שאלה

שאלה

אחי ואחיותי, צדיקים וצדיקות יקרים... עלתה לי שאלה במוחי הקודח..אשמח לשמוע קצת מכם. כשאת/ה זקוק/ה לשירותיו של רופא/פסיכולוג/מורה לגיטרה/מאמן כושר אישי וכד´.. האם תעדיפו בן או בת אותו מין? זה משנה (לחיוב או לשלילה) היותו או היותה הומו/לסבית/סטרייט? בברכת שבת שלום, שלום על ישראל, שרק לא נחטוף אבעבועות שחורות, ובעזרת השם שעודד לא יצנזר לי גם את ההודעה הזאת, הפליט

בעיקרון לא משנה לי

אבל יותר נחמד שלי שהפסיכולוג שלי הומו. לפחות אני לא חושד בו שהוא מנסה לרפא אותי מהמחלה. אבל הרבה יותר מעניין, איזה הודעה צינזרו לך?

כל מיני שטויות בנאליות

זה מה שצינזרו לי פה ושם. כמעט נהייתי פרנואיד. תודה על התגובה, ושרק טוב יהיה.

EyeSeeYou

New member
אוי

ואני חשבתי שההודעה שלי מאתמול על ג´יימס בונד נעלמה במקרה. עכשיו אני מבין... חשבתי שלפחות מודיעים כשהודעה נמחקת לא?

EyeSeeYou

New member
נו טוב

מאי אומרת שמדובר במפלצת הודעות, אני עדיין מתקשה להבין איפה בדיוק נמצאת כרגע ההודעה הזאת ואיך מגיעים לעולם הזה בו היא חיה רגע. בכל אופן סליחה אם השתמע שאני מאשים מישהו במחיקה, לא הכרתי את המפלצת המדוברת.

.m

New member
יקירי

כנראה שנתקלת ב"מפלצת ההודעות". מפלצת ההודעות היא באג קטנטן במערכת תפוז, שגורם לכך לפעמים אתה כותב הודעה, שולח אותה, ואז היא נעלמת. למרות זאת, היא עדיין מופיעה בכרטיס האישי שלך... לצערי, כולנו נפלנו בידיה פעם או פעמים...
mai (חסרת לנו היום...)

מה פתאום...

בל נשכח שהאסתטי גם היה "פינוק רוטט ומענג"... לגמרי במקרה מצאתי תמונה שצולמה על ידי פפראצ´י שזהותו חסויה בשלב זה, והנה היא לפניכם.

white star

New member
אני מעדיף מישהו מאותו מין שלי../images/Emo108.gif

אבל לגבי הנטייה המינית ממש לא אכפת לי.שרק לא יהיה הומופוב...

augustus

New member
גמני

אני מחפשת תמיד אישה, ומעבר לזה כבר פחות אכפת לי. זה גם לא כל כך פרקטי לחפש לסבית לכל מטרה, הרי כמה לסביות כבר יש, זה מצמצם את טווח האפשרויות בצורה דרסטית.

למעלה