שאלה...

netaK

New member
זה אני לא ידועת

אבל אני יכולה לנסות לברר אגב שימו לב ששמתי עוד ציור! =] לי הייתה חברה הכי הכי הכי טובה בעולם וברגע שהיא התחילה לעשן אני כבר לא חברה שלה...אבל לגייל משום מה לא מזיז לי ממש...כאילו..אני יכולה להתגבר...מעניין

מור 007

New member
לא קשור....

חברה שלי חושבת שטד אוהב את מייקל..... מה אתן אומרות?

netaK

New member
בפרק 4 כשטד היה בתרדמת

נוכחנו לדעת שהוא אכן אוהב את מייקל בפרק 11 (שניהם עונה 1) הוא ויתר על האהבה אליו

netaK

New member
אוקיי....ככה

זה היה בפרק של היומולדת של מייקל מייקל עזב אז דייויד בגלל בריאן, טד אמר לבריאן שהוא צריך לעזוב את מייקל, כי הם בחיים לא יהייו ביחד ומייקל צריך חיים משלו, אז בריאן אמר שהוא ידוע שטד אוהב את מייקל ואם טד ´יעזוב´ גם הוא ´יעזוב´

maayan15

New member
מה הקטע עם העישון!

כאילו.. מה?.... כמעט (אני מדגישה-כמעט) כולן פה בקטע של- לא! אוי שיט! וכל זה... למה זה מה שיפריע לכן להיות איתו... בקטע של גייל הארולד בא אליכן ואומר שהוא רוצה אתכן עכשיו ואתן תגידו לו- אני מצטערת אבל אתה מעשן אז אני לא יכולה...?????

חחחחחחחחחחחחח... נכון.. חוצ´מזה...

עדיף ככה שהוא מעשן... יותר טוב בשבילי!!.. ככה הוא לא יצתרך להתרגל להרגל המגונה שלי... חה חה חה חה ...

שניש

New member
מצידי... ../images/Emo56.gif

אני בדרך כלל לא תומכת בעישון... אבל כזה מגיע לגייל זה כבר משהו אחר! מצידי שהוא יעשן, יקח סמים (לא לסמים!), יהיה מכור לאלכוהול ויאכל חלזונות..... אני לא עוזבת אותו בחיים ! (אפילו שהוא לא מכיר אותי ואנחנו לא ביחד... עדיין! ) שניש

למעלה