שאלה... תגידו......גייל מעשן?
L lolly1 New member 30/8/02 #3 לאאאאאאאאאא אל תעשי לי את זה!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את בטוחה?????????????????????????
N netaK New member 30/8/02 #6 גם אותי זה מגעיל בטירוף ואני שונאת חברות שלי שמעשנות...אבל משום מה אצלו זה לא מזיז לי.!!! too much sex appeal i guess
גם אותי זה מגעיל בטירוף ואני שונאת חברות שלי שמעשנות...אבל משום מה אצלו זה לא מזיז לי.!!! too much sex appeal i guess
N netaK New member 30/8/02 #8 גם רנדי לא עישן לפני התוכנית אבל בתוכנית רנדי מעשן ורנדי נצפה מעשן גם בחיים האישיים על ידי כמה אנשים שאני מכירה
גם רנדי לא עישן לפני התוכנית אבל בתוכנית רנדי מעשן ורנדי נצפה מעשן גם בחיים האישיים על ידי כמה אנשים שאני מכירה
מ מKה אפורה New member 30/8/02 #11 אבל לא מתאים לרנדי... יש לו כאלה בייבי פייס...אוף ביאסתם אותי תכף תגידו שפיטר פייג´ והאל ספארקס מעשנים.. וגם חברות שלי מעשנות, אבל זה משהו אחר...זה..זה...זה גייל!
אבל לא מתאים לרנדי... יש לו כאלה בייבי פייס...אוף ביאסתם אותי תכף תגידו שפיטר פייג´ והאל ספארקס מעשנים.. וגם חברות שלי מעשנות, אבל זה משהו אחר...זה..זה...זה גייל!
מ מKה אפורה New member 30/8/02 #9 לא נכון!!!! הוא מעשן רק בתור בריאן... ואז מה אם הוא עישן סיגר? זה לא אומר שהוא מעשן כל הזמן!
N netaK New member 30/8/02 #10 הוא אמר שהוא מעשן והוא מעשן סיגריות כמה אנשים שאני כמירה שראו אותו הרבה (גרים בקנדה..חלק מכירים אותו...) אמרו שהוא מעשן ויש לי ת מונות אבל אסור לי לשים
הוא אמר שהוא מעשן והוא מעשן סיגריות כמה אנשים שאני כמירה שראו אותו הרבה (גרים בקנדה..חלק מכירים אותו...) אמרו שהוא מעשן ויש לי ת מונות אבל אסור לי לשים
L Lolly pop2 New member 30/8/02 #14 oh my god!!!! יש לך חברים שמכירים אותם? גם אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל שאני עוברת אני עוברת לניויורק... פעם רנדי גר שם! חבל שכבר לא!
oh my god!!!! יש לך חברים שמכירים אותם? גם אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל שאני עוברת אני עוברת לניויורק... פעם רנדי גר שם! חבל שכבר לא!
Y yuli15 New member 30/8/02 #31 סליחה שאני יוצאת מהנושא... אבל, גייל גר בקנדה???? איפה בדיוק???? (חשוב מאוד)
N netaK New member 30/8/02 #17 לא אני לא יכולה תקראו כתבות...יש כאלה שהוא אמר ויש כאלה שפשוט כתוב שהוא מעשן