שאלה

night mistress

New member
זה בסדר..אתמול הסוגייה עלתה

בשיחה עם ידיד שלי..הוא אמר לי שעד 32 אין מה לדאוג..

thor

New member
מיכלי היקרה :

קודם כל לא ממש צריך "להתחתן". אפשר גם למצוא בן זוג נפלא ולחיות איתו לנצח וזאת מבלי להזמין 400 איש לארוחה עם עוד כמה אנשים עם זקנים שחורים וארוכים. חוץ מזה אם בכל זאת חשקה נפשך בחתונה כדת וכדין ואם את לא מתכננת להיות בתולה בליל כלולותייך (הסבר יבוא) אזי אפשר להתחתן בראש טוב גם בגיל ארבעים וזאת אחרי שניים שלושה ילדים עם בחיר ליבך (או בחירת ליבך במדינות נאורות). באם יש צורך להיות בתולה בליל הכלולות אז אולי כדאי למהר כי שמעתי שסקס זה דבר נחמד ואם זה מה שעוצר בעדך..... (תמיד אפשר להתגרש אחרי זה) "מפינתו של THOR"

principeza

New member
למה??

את שואלת את אותה שאלה בכמה פורומים? ולמה את כותבת עם שגיאות??? מי את ?

babe10

New member
סליחה על הסקפטיות....

אבל רק לי נראה שהדבר הזה הוא פיקציה? היתכן שבעולמנו הנאור עדיין מסתובבות להן באופן חופשי נערות זכות ותמימות עם איי קיו חד ספרתי בשלבי גסיסה? (אה, ואם היא אמיתית - התובנה ממנה והלאה - אז אין סיכוי לפגיעות מכל סוג שהוא) רבאק. האינטיליגנציה שלי מרגישה מאויימת על ידי דברים שעשויים להיות מדבקים
בעעעעעעה

r i p l y

New member
מה פיטום אווזים ../images/Emo76.gif

תגידו למה בכרטיס היא הוא היא הוא היא הוא יודעים לכתוב בלי שגיאות הכוונה מיחלי המתוכה רשמה יפה מאוד

voguemaster

New member
אני אישית

הולך לחכות עד שיהיו נישואים אזרחיים (ללא קשר לרבנות בכלל) במדינת ישראל באופן חוקי (מעוגנים בחוק) ורק אז.. כמובן שאני עלול למות לפני שזה יקרה

../images/Emo18.gif

איפה המנהלת, איפה ... ילד משועמם בגיל ההתבגרות - שגיאות כתיב, ניסוח קלוקל, למה אתם משתפים פעולה
?

../images/Emo31.gif

השאלה אם זה פורום רציני, או פורום לא רציני. זו השאלה. אם אם יכתבו כאן כל מיני אנשים שאלות, תסלח לי על הביטוי - מטומטמות, ובשגיאות כתיב, אז זה יהפוך להיות פורום שמשרת אוכלוסיה צרה מאד. אתה סוס שחור או סוס טרויאני ?

voguemaster

New member
ד"א

כתיבת הודעות עם שגיאות כתיב לא מראה על חוסר רצינות, רק התוכן של ההודעה. יש אנשים שיש להם בעיות עם איות נכון, מה לעשות..

למעלה