שאלה ...

שוקו בת

New member
שאלה ...

ב"ה אחרי שמסיימים לעבור קורס הדרכה של המשא"ז והופכים להיות הסגן של המפקד שאחרי עלייך מקבלים מדים? תודה מראש, שוקו!

dpg

New member
לא

סגן המפקד של הבסיס ההפעלה או של הנוער? את צריכה לדייק אבל יש ל תשובות לשניהם... סגן מפקד נוער-ברור שהוא לא מקבל אפילו אם הוא מגיע לגיל 18 כי זה ככה קבעו והחליטו מקסימום מקבלים חולצה
סגן מפקד בסיס הפעלה-נראה לי שכן אבל רק מגיל 21 כי זה כמו ביח"מ "לפי דעתי בלבד" וזה אומר שאם את בנוער אז לא ויש סגל מתנדב של בסיס ההפעה שהם ככה אצלי לרוב יש מדים והם כמובן עברו את הגיל 21 ובקשר לבדן מפקד אני חושב שאת צריכה להתגייס למשטרה בשביל זה אבל אני לא בטוח קיצר מה שאני אומר פה זה רק לפי דעתי אולי זה אחרת אבל זה מה שאני שמעתי פחות או יותר...

שוקו בת

New member
סגן מפקד של הנוער...

ב"ה ידוע לי על בחור שהוא היה הסגן של המפקד של הנוער אצלנו והוא קיבל מדים אך בגלל שהוא לא היה יעיל אז לקחו לו את המדים .. תודה מראש, שוקו!

צביקוש21

New member
זה לא בדיוק נכון!

לא לכל הסקמים יש מדים! אל תומר משהו אם אתה לא יודע שהוא נכון...

סק"מ אני היתי סק"ס בלי מדים

דרגה מקבילה לצה"ל {רס"ל} בתעודה שלי היה כתוב דרגה רס"ל. בתור מתנדב בבילוש{ימע"ר} . לא מפקד ולא ראש צוות ולא כלום . אהה וכול זה בלי ללבוש מדים . קלאסי זה הכי אחי.

אין מדים...

ב"ה לסק"מ אין מדים, הוא מקבל חולצת טריקו שחורה. בשביל מדים צריך קורס מיוחד, שעושה אותך למעשה למתנדב ´בעל סמכויות´ כמו שוטר, שזה אומר חלוקת דוחו"ת, וכו´... הקורס לוקח כמה שעות.... בהצלחה Kיציק

מתנדב

New member
צודק, טעיתי........

יש סקמי"ם שהם קלאסיים גם. ובשביל להיות סק"מ אתה צריך גם לעבור מבחן. אבל בדבר אחד אני חולק עליך ממה שכתבת שבשביל מדים צריך קורס מיוחד, שעושה אותך למעשה למתנדב ´בעל סמכויות´ כמו שוטר, שזה אומר חלוקת דוחו"ת. בזה טעית כי בשביל מדים אתה יכול לעשות קורס של מתמיד ללא קורס של דוחות, ובכל זאת לקבל מדים.

dpg

New member
היא דיברה על נוער

לא משנה אם את סגנית של מפקד נוער זה ממש לא משנה הנוהל הוא שאת בן נוער לכל דבר וזה לא נותן לך סמכויות יותר מאשר אחרים את פשוט מאוד עדיין עם ההגבלות של הנוער ופשוט מאוד את עושה יותר עבודת סגל....

למעלה